Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Tilbehør

preloader-black

Tilbehør til Guitar 

Lige meget om du er begynder eller øvet guitarist, kan du få en masse glæde af at have det rigtige tilbehør til din guitar. Effekter og tilbehør giver dig muligheden for at tilpasse lyden og stilen lige efter dine ønsker. Således kan du spille på andre måder, end du normalt ville kunne blot med din guitar alene. 

Hos Music2you kan du finde alt det, du har brug for til din guitar. Vi har alt fra gaffatape til pickupper, så du kan helt sikkert finde det, du leder efter her. 

Tilbehør kan deles op i hvad, der er nødvendigt og hvad, der er en fordel at have. Stativer til noder eller iPad vægbeslag er eksempler på rigtig brugbart tilbehør, der kan gøre det nemmere at spille. 

Must-haves til guitaristen 

Selvom vi synes, at alt guitar tilbehør er fedt at have, så er det muligvis ikke nødvendigt for alle. Hvis du bare spiller guitar stille og roligt i din fritid, er der blot nogle få ting, du virkelig behøver til din guitar. 

Hvilket guitar tilbehør, der er godt at have, kommer også an på guitaren. Generelt har du brug for flere ting til en el guitar end til en akustisk guitar. Herunder hører for eksempel en forstærker. Nogle af de ting, der er gode at have liggende, selv hvis du kun spiller lidt guitar i din fritid, er ekstra guitar strenge, en tuner og et lille lager af plektre.  

Tuneren er enormt brugbar, da en guitar hyppigt har brug for at blive stemt. Plektre er med til at gøre det nemmere at spille visse melodier og giver desuden en ren klang. En capo er desuden også en god ting at eje, da den giver dig muligheden for at spille sange i et andet toneleje, end hvad din guitar er stemt til. 

Pas godt på din guitar 

Du er sikkert glad for din guitar, og vil gerne passe godt på den. En guitar kan nemt blive ridset eller beskadiget, hvis man ikke sørger for at have de rigtige ting til at beskytte den. For at passe godt på din guitar er det anbefalet at have en ordentlig måde at opbevare den på. 

Opbevaring kan blandt andet indebære et guitarstativ eller et guitar vægophæng. Desuden er en ordentlig guitartaske vigtigt, hvis du regner med at skulle transportere din guitar. Transport kan meget nemt lede til skader, så en god taske er ofte nødvendig at have. 

Alt du har brug for 

Udover de mange ting, vi allerede har nævnt, kan du finde stort set alt andet, du kunne have brug for til din guitar. Vi har kabler, sliders, pickupper, værktøj, jackstik, minijack kabel, plejeprodukter, metronomer og guitardele. Vi er derfor din oplagte destination for alle dine guitar-relaterede behov. 

Undgå at mangle noget, når det gælder 

Der er noget guitar tilbehør, man altid bør have liggende, så man ikke pludselig mangler det, når det gælder. Der er ikke noget værre, end at stå og være klar til at spille, og så finde ud af, at guitaren har sprunget en streng. Det er især skidt, hvis du skal til at optræde. Derfor anbefaler vi altid at have ekstra guitar strenge klar, hvis uheldet er ude.