Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Keyboard

preloader-black

Keyboard - stort udvalg af forskellige modeller

Nyder du at spille på keyboard? Og trænger du til at opgradere til et nyt? Eller drømmer du blot om at lære at spille keyboard? Uanset om du er øvet eller nybegynder, så har vi et godt bud på dit næste keyboard. Med app forbindelse til undervisnings brug eller med USB og kabeltilslutning til lyd- eller optageudstyr. Du finder modeller i flere prisklasser og i forskellige pakker med tilbehør som høretelefoner, mikrofon, stativ og bænk. Det er helt op til dig, hvor meget udstyr du har brug for, når du skal spille på keyboardet. Find et godt keyboard, der matcher dine behov til undervisning, optræden eller musikindspilning.

Keyboard musik med fede funktioner

Music2you fører udelukkende kvalitetsinstrumenter fra nogle af de bedste mærker i branchen. Det er blandt andet Casio, Alesis og Roland. Du kan derfor altid regne med et virkelig lækkert keyboard, når du shopper online hos os. Vi står også klar til at vejlede dig, hvis du skulle være i tvivl om, hvilket du skal vælge.

I vores sortiment finder du keyboards i alle prisklasser. De kommer i alverdens udgaver og i forskellige pakker med udstyr. Opdag f.eks.:
- Bordvenlig udgave 
- Letsvægt udgave der kan tages med på farten 
- Pakke med stativ og bænk
- Pakke med stativ og hovedtelefoner
- Pakke med mikrofon
Du finder keyboards i farverne hvid, rød og sort. Så du kan vælge et, der matcher lige din stil til optrædener, i studioet eller musikværelset.

Funktioner skal der også til. De mange keyboards i vores sortiment fås med alt fra hundredvis af forskellige lyde, mulighed for at bruge tutorial app, mikrofontilslutning, USB tilslutning, indbygget højtaler og meget mere. Du kan læse yderligere om funktionerne under de enkelte keyboards.

Keyboard piano til den professionelle

Musiknørden eller nybegynderen. Du behøver ikke at være professionel for at købe keyboard hos os. Vi fører utrolig gode kvalitetsinstrumenter fra anerkendte mærker, som kan bruges til hobbymusik eller professionel udførsel.

Køber du keyboardet hos os, får du altid:
- Professionel vejledning fra musikeksperter
- Bredt sortiment med priser for ethvert budget
- Hurtig levering og billig forsendelse
- God score på TrustPilot

Music2you vil gerne gøre det enkelt for dig at købe instrumenter og musikudstyr som keyboards og tilbehør hertil. Selvom det hele foregår online, får du altid den bedste kundeservice - og vi sender dit nye keyboard hurtigt, så du aldrig skal vente længe på at komme i gang med at spille.