Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Klokkespil og Xylofoner

preloader-black

Stort udvalg af Xylofon og Klokkespil.

Står du og mangler en Xylofon eller et klokkespil, så har vi et stort udvalg af disse produkter. Disse to skønne produkter er nemlig i familie med hinanden. Hos Music2you har vi mange forskellige produkter og de egner sig også til mange forskellige grupper. Det er altså både nybegyndere, øvede, børn og ikke mindste ældre mennesker som kan gøre brug af disse instrumenter. Et klokkespil er et perfekt instrument, som man nemt kan få mange timer til at forløbe med, f.eks. til familiesammenkomst, julefrokosten, børnefødselsdagen eller i musiklokalet.

Hvad er forskellen på Xylofoner, Klokkespil og Metallfon:

Xylofon og klokkespil er begge to slagsinstrumenter, da det er noget man slår på med en eller flere køller og dermed resultere det i at der kommer en masse lyde ud. Når man hører navnene på de to instrumenter, kan man nemt tænke at det er det samme, men der er en forskel på de to instrumenter.

 

Xylofonen stammer fra Afrika. Instrumentet består af en masse bar i forskellige længder, således forekommer der forskellige lyde hver gang man spiller på hver bar. Det fungerer sådan at de korte bar har en højere tonehøjde og ligeledes har de lange bar en lavere tonehøjde. Xylofonen spilles med træ- eller gummikøller.

 

Klokkespil:

Klokkespil hører til i den klassiske musikgenre, hvor man oftest hører det i velkendte musik stykker f.eks. i et symfoniorkester. Klokkespil spilles med metalstave frem for trækøller. Det gælder også for slagsinstrumentet, at jo kortere metaltasterne er, jo lysere er tonerne.

 

Metallofon:

På denne side finder du også vores udvalg af metallofoner, som minder rigtig meget om de andre to og ligeledes er et slagtøjsinstrument. Den er bygget op med en trækasse, som er med til at opfange lyden smat give den fylde og klang. Den findes oftes i Jazz musik.