Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Om os

Til den professionelle musiker, den store musiknørd og den let musikinteresserede – her er noget for alle  

Hos Music2you finder du lige det, du har brug for. Det er ligegyldigt, om du spiller musik hver dag derhjemme, spiller til koncerter eller kun spiller en sjælden gang i mellem. Music2you er din destination til alt det udstyr, du har brug for. Ligegyldigt hvor meget eller hvor lidt, det er.  

Music2you har et bredt udvalg af både privat- og erhvervskunder, som for eksempel skoler, bands, restauranter og barer, og vi sætter stor pris på hver eneste én. Musik er nemlig for alle, og hvis vi er med til at bringe mennesker tættere på musik, så er vi glade.  

Vi har et stort udvalg af instrumenter, udstyr og tilbehør, der imødekommer stort set alle behov. Du kan finde det, du skal bruge, lige meget om du bare vil jamme lidt derhjemme, eller om du skal være med til at sætte en koncert op. Vores udvalg inkluderer blandt andet en stor vifte af instrumenter, DJ-udstyr, AV og videoudstyr, lysudstyr og sceneeffekter, tasker, stativer samt stik og kabler. Lige meget hvad, du har brug for, så finder du det her. 

Find dit nye instrument - til både nybegyndere og professionelle  

Vi er altid glade for, at folk er interesseret i musik. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at dyrke sin musikinteresse på, og lige meget om du har spillet professionelt i 10 år eller først lige vil til at begynde, så er Music2you klar til at tilbyde dig præcis det, du leder efter. Ambition og engagement er helt op til dig. Det vigtigste for os er bare, at du har det instrument, du gerne vil spille på, eller det udstyr, du gerne vil bruge – og at du har det sjovt med musikken.   

Vores sortiment af instrumenter byder på et bredt udvalg, lige meget hvad du leder efter. Vi har blandt andet guitarer af mange forskellige typer. Du kan derfor finde din nye guitar her, lige meget om det skal være en elektrisk, en spansk eller en western guitar. Der er en guitar til alle, lige meget om man er nybegynder eller professionel, og du kan endda også finde junior guitarer til børnene.  

Hos Music2you kan du desuden finde din nye bas, elklaver, trommer, ukulele, stryg- og blæseinstrument samt meget mere. Vi er derfor den oplagte destination for dig, når du skal købe dit nye instrument.  

I garagen eller på scenen – vi har det, du skal bruge  

Hos Music2you finder du det, du skal bruge til dit set-up. Det kan være, du spiller i garagen med vennerne, på scenen ved det lokale spillested eller måske bare på dit kontor. Lige meget hvad, kan du her finde det, du leder efter, så musikken både kan lyde godt, og det på samme tid kan se godt ud for tilskuerne.  

Vi har det, du skal bruge i form af lys, lyd, kabler og udstyr, og du kan nemt finde udstyr, der passer perfekt til dit behov. Der er ingen regler for, hvor stort eller hvor lille, dit set-up skal være, og med vores udstyr har du den perfekte mulighed for at tilpasse udstyret til dine ønsker. 

Giv dig selv det rette tilbehør  

Det er sjovt at spille musik, og med det rette tilbehør kan det faktisk blive endnu sjovere. Det kan være et nodestativ, lamper, studieborde eller lysstativer. Tag et kig på vores brede udvalg af udstyr, der både gør det nemmere og sjovere at spille musik. Lige meget om det er derhjemme eller på scenen. 

Plads til alle – uanset budgettet  

Dit budget skal ikke stå i vejen for din mulighed for at spille musik. Vi synes, at musik er for alle, og vi har derfor et bredt udvalg af prisklasser på vores udstyr og instrumenter. Så kan du komme godt i gang med at spille musik, lige meget hvor mange penge, du har til rådighed, eller har lyst til at bruge.  

Find gaven til musikelskeren 

Har du en musikelsker i dit liv? Da vi selv hører under denne kategori, kan vi skrive under på, at alle gaver, der har noget med musik at gøre, vil falde i god jord. Så hvis det kniber lidt med gaveidéerne, vil vi i høj grad anbefale at tage et kig på vores produkter, hvor der er masser af inspiration at hente.  

Lige meget om det skal være en stor eller lille gave, kan du finde noget her. Om det skal være et helt nyt instrument, noget fedt udstyr eller noget smart tilbehør, er helt op til dig, men du kan vide dig sikker på, at gaven vil blive påskønnet. 

Besøg vores showroom og bliv inspireret  

Vi ved godt, det kan være svært at beslutte sig ud fra et billede. Især med instrumenter, har mange lyst til først at prøve dem af. Det kan vi sagtens forstå. Derfor har vi et showroom, hvor du har mulighed for at komme og blive inspireret. Her kan du se produkterne selv, og prøve instrumenterne af, inden du vælger dem.  

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde lige det, du leder efter, og vores showroom er derfor den oplagte mulighed for at finde inspiration og sikre sig, at man har taget den rette beslutning. 

Kundeservice i fokus  

Det betyder meget for os, at din oplevelse som vores kunde er positiv og giver dig lyst til at udforske musikken. Vi lægger derfor stor vægt på vores kundeservice, og står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Besøg vores kontaktside for at udfylde formularen. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer for at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med dine problemer. 

Som kunde hos Music2you håber vi altid på, at du har lyst til at vende tilbage. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller er usikker, da vi hellere end gerne vil hjælpe. Det kan også være, du bare er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, eller for eksempel hvad forskellen er på to lignende produkter. Vi har stor ekspertise og vil altid gøre vores bedste for at medvirke til en god oplevelse. Vi stræber desuden efter hurtig levering, og hvis der ikke står andet, er leveringstiden på 2-3 hverdage.