Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El-trommesæt og Trommemaskiner

preloader-black

Trommer - El trommesæt og udstyr i topkvalitet

Elsker du at slå dig løs på et godt sæt trommer? Bare derhjemme med for dig selv eller med dit band? Til optrædener under fester? Eller i musikstudiet?

At få trommeslagene til at lyde helt rigtigt kræver et godt el-trommesæt i professionel kvalitet. Music2You tilbyder et bredt sortiment af professionelle sæt i flere prisklasser. Vi har sæt til dig, der hygger med musikken i dit hjemmestudie, til dig der tager ud og optræder og til dig der spiller på professionelt niveau.

 

Se nærmere på udvalget her i webshoppen, eller kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige sæt.

Elektrisk trommesæt i høj kvalitet

Har du søgt efter trommer til salg? Så er du landet det rette sted. Music2You tilbyder både begynder el trommesæt såvel som digitale og avancerede sæt. Alle er de i høj kvalitet og fra mærket Alesis.

 

Med et digitalt trommesæt får du flere sæt i ét. Mange af sættene er programmeret med forskellige lyde - og et væld af brugbare funktioner som f.eks. choke funktion til at dæmpe bækkenet. Indbygget metronom til at styre takten og forbedre dine færdigheder. Eller hvad en smart USB-tilslutning? Så du kan forbinde sættet med alt fra din mobil til avanceret lydsoftware. Nogen af sættene har også MIDI ind- og ud-udstik, så du kan forbinde med dit eget lydudstyr. 

 

Måske har du brug for en trommemaskine, der kan lidt af hvert, og som kommer med masser af lagerplads? Eller en praktisk trommemonitor der fungerer som smart højttaler, til dig der spiller på elektriske trommer. Vores sortiment er bredt, og du finder lige det professionelle trommeudstyr, som du skal bruge.

 

Fordelene ved at købe dit nye trommesæt hos Music2You er:

- Hurtig levering på 1-3 hverdage ved lager vare

- Trommesæt i flere prisklasser

- Sortiment med elektriske sæt og trommemaskiner

- Exceptionel kundeservice 

Elektriske trommer i flere prisklasser

Hvilket trommesæt skal du vælge? Et 8-delt begynder sæt? Eller et kraftfuldt trommesæt med mesh trommer? Skal du have trommemonitor til? Eller måske en professionel trommemaskine?

Vi tilbyder mange forskellige sæt og udstyr i forskellige prisklasser. Som musikeksperter med lang erfaring i branchen kan vi altid rådgive dig, om hvilket elektrisk sæt du skal vælge til dine behov. Bedst af alt - så har vi et godt sæt til ethvert budget.

Et elektrisk sæt med trommer behøver ikke koste en formue. Vi fører kvalitetssæt til helt fornuftige priser. Til dig der er nybegynder eller til dig der spiller professionelt.