Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El guitar forstærker

preloader-black

El guitar forstærker - Skab den perfekte lyd

Tid til en ny forstærker? Det kan være, du har købt din første el guitar, eller du bare har brug for en opgradering af lyden. Lige meget hvad, er du kommet til det rette sted. Hos Music2you har vi et stort udvalg, der gør det muligt at finde præcis den el guitar forstærker, du leder efter. 
 

El guitaren er et populært instrument, og det er der en god grund til. Det er et af de mest brugte og genkendelige instrumenter i rockmusik, men høres desuden i en masse andre genre. Man forbinder ofte el guitaren med vilde rock solo’er, men faktisk bruges den i flere sammenhænge, end de fleste er klar over. 
 

Med den rette forstærker samt andet tilbehør, kan du indstille lyden fra din el guitar på mange forskellige måder. Det kan være, den skal lyde som en heavy metal guitar med høj distortion, eller at dens toner skal lyde helt klare og rene.

Forstærker til elguitar

Musik skal være for alle. Det synes vi i hvert fald! Og derfor sørger vi også for at have forstærkere i forskellige prisklasser, så det er muligt for alle at finde en god forstærker. Hos os har du derfor god mulighed for at finde en billig forstærker, der stadig lyder rigtig godt, så du kan komme i gang med at spille. Vi elsker at være med til at bringe folk tættere på deres musikinteresse, og synes, at alle skal have muligheden for at spille på el guitar, hvis de har lyst. 
 

Spiller du på akustisk guitar? Så kan du tage et kig på vores udvalg af akustiske forstærkere.

Find den rette forstærker til dit set-up

Det er ikke alle, der har brug for den største og dyreste forstærker, og vi synes, det vigtigste er at finde den rette forstærker til netop til behov og dit set-up. Hvis du optræder til koncerter, kan det være, du har brug for en god, stor Marshall forstærker, men hvis du bare sidder og hygger dig derhjemme, er det måske bedre med en lille forstærker som Vox Mini, der ikke fylder nær så meget, men stadig lyder godt. 
 

Det kan også være, du har brug for mere end én forstærker alt efter, hvor du spiller. Her kan du ved Music2you let få dækket alle de forskellige behov, du kan have.

Spil el guitar med høretelefoner

Det er fedt at spille guitar, men man kan selvfølgelig ikke altid være sikker på, at alle omkring en synes det er lige så fedt. Det kan være, du bor i en lejlighed med tynde vægge, eller at du bare ikke vil forstyrre familien hele tiden. Her kan en el guitar forstærker godt gøre det lidt svært. 
 

Hos Music2you kan du købe en Vox amPlug, som virker som en lille forstærker, hvori du kan sætte dine høretelefoner til. Vox amPlugs findes i forskellige typer, så du kan gå efter den lyd, du foretrækker, om det så er klassisk rock, metal eller noget tredje. Det er den perfekte løsning, når du ikke vil lægge din elektriske guitar fra dig, men heller ikke vil forstyrre. 
 

Andet el guitar tilbehør du muligvis skal bruge kan være:

Den gode kundeservice - Kernen i Music2you

Besøg vores flotte og indbydende showroom i skønne Viborg. Her finder du et bredt og spændende udvalg af el guitar forstærkere, og et team af engagerede eksperter står klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at assistere dig med at finde præcis det, du drømmer om. Kontakt os på tlf. 86 61 29 99 eller info@music2you.dk.

Kundeservice er hjørnestenen i vores filosofi. Derfor kan du altid forvente hurtig levering med billige fragtpriser. Vil du vide mere om vores tidligere kunders oplevelser, kan du besøge vores Music2you Trustpilot, hvor vi modtager mange 5-stjernede anmeldelser. 
 

#BBD0E0 »