Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El bas

preloader-black

El Bas: Bredt udvalg af elektriske basser

Tid til en ny el bas? Så er du kommet til det rette sted. Hos Music2you har vi et stort udvalg af forskellige typer af el-basser og akustiske basser, og du kan derfor finde lige det, du mangler. Lige meget om du er nybegynder, øvet eller skal finde en el bas til dit barn, har vi noget for dig. 
 

El-bassen er et ikonisk, populært og let genkendeligt instrument, der bruges i stort set al form for musik. Lige meget om det er rock, pop, tekno eller hip hop, kan du for det meste høre el-bassens dybe toner, der lægger en “bund” i melodien og hjælper trommerne med at skabe rytme og holde tempo. Generelt, når man snakker om bas, menes der el bas, og ikke kontrabas eller akustisk bas. Det er nemlig el bassen, der bruges i langt det meste af den musik, vi laver i dag, og det gælder faktisk de mange sidste årtier. 
 

El bassen er derfor også et godt instrument at vælge, hvis man vil i gang med at spille musik. Den åbner nemlig op for en masse muligheder. Stort set lige meget, hvilken musiksmag du har, kan du spille bas til den musik. Selvom el bassen oftest betragtes som et instrument, der ligger mere i “baggrunden” i et mix, kan man også sagtens bruge bassen som en af de mere centrale dele af en sang. Det kan ofte give en rigtig fed groovy og funky lyd, hvis el bassen spiller et genkendeligt hook i en sang. 
 

Sørg for, at du har det rigtige udstyr til din bas:

Den rette el bas til dig 

Hos Music2you elsker vi musik, og vi elsker derfor også at være med til at bringe folk tættere på deres interesse for musik og give dem muligheden for at dyrke den mere. Vi sørger derfor altid for at have et bredt udvalg af gode el basser, så det er muligt at finde lige det, du mangler. Tag et kig på vores el basser, der er i forskellige prisklasser og desuden kommer i forskellige farver, så der er noget for alle. 
 

Leder du efter en el bas til dit musikinteresserede barn, kan du også finde, hvad du leder efter her hos Music2you. Vi sælger nemlig el bas i 3/4 størrelse. Denne størrelse er også et godt valg til dig, der gerne vil have en mindre bas, der er lettere at bære rundt på. Det er desuden nemmere at få fat rundt om bassens hals og trykke strengene ned. Dermed er den lille el bas også et godt valg til nybegynderen eller til dig, der ikke har så store hænder. 
 

Den almindelige el bas har 4 bas strenge, der normalt er stemt til tonerne e, a, d og g. Det er dog også muligt at få en el bas med 5 strenge, der har en ekstra dyb streng. Hos Music2you har vi både 4-strengede og 5-strengede el basser, så du kan vælge, hvad du helst vil have. Vi anbefaler dog 4 strenge til begyndere.

Hav styr på tilbehøret 

Udover at sælge el basser, har vi også et stort udvalg af tilbehør. Du kan altså finde alt det, du har brug for til din elektriske bas her. Lige meget om du er typen, der gerne vil eje alt, man kan få, eller bare vil have det nødvendige, så er dette det rette sted at lede. Vi anbefaler altid, at man har ekstra bas strenge, så man ikke pludselig står uden muligheden for at spille, fordi en streng er sprunget. Tag desuden et kig på vores andet tilbehør og bliv inspireret til dit bas set-up. 
 

Vi har en bred vifte af tilbehør til bas:

Den gode kundeservice - Kernen i Music2you 

Kom forbi vores flotte og indbydende showroom i skønne Viborg. Her finder du et stort og spændende bassortiment samt et hold af engagerede eksperter, der står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at assistere dig med at finde præcis det, du drømmer om. Kontakt os på tlf. 86 61 29 99 eller info@music2you.dk.


Kundeservice er hjørnestenen i vores filosofi. Derfor kan du altid forvente hurtig levering med billige fragtpriser. Vil du gerne vide mere om, hvordan vores tidligere kunder har oplevet os, kan du tage et kig på vores Music2you Trustpilot, hvor vi modtager den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden.