Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El bas

preloader-black

El-bas 

El bassen er et ikonisk, populært og let genkendeligt instrument, der bruges i stort set al form for musik. Lige meget om det er rock, pop, tekno eller hip hop, kan du for det meste høre bassens dybe toner, der lægger en “bund” i melodien og hjælper trommerne med at skabe rytme og holde tempo. 

Generelt, når man snakker om bas, menes der el bas, og ikke kontrabas eller akustisk bas. Det er nemlig el bassen, der bruges i langt det meste af den musik, vi laver i dag, og det gælder faktisk de mange sidste årtier.  

En bas guitar på el er derfor også et godt instrument at vælge, hvis man vil i gang med at spille musik. Den åbner nemlig op for en masse muligheder. Stort set lige meget, hvilken musiksmag du har, kan du spille bas til den musik.  

Selvom bassen oftest betragtes som et instrument, der ligger mere i “baggrunden” i et mix, kan man også sagtens bruge bassen som en af de mere centrale dele af en sang. Det kan ofte give en rigtig fed groovy og funky lyd, hvis bassen spiller et genkendeligt hook i en sang. 

Den rette bas til dig 

Hos Music2you elsker vi musik, og vi elsker derfor også at være med til at bringe folk tættere på deres interesse for musik og give dem muligheden for at dyrke den mere. Vi sørger derfor altid for at have et bredt udvalg af gode basser, så det er muligt at finde lige det, du mangler. Tag et kig på vores basser, der er i forskellige prisklasser og desuden kommer i forskellige farver, så der er noget for alle. 

Leder du efter en bas til dit musikinteresserede barn, kan du også finde, hvad du leder efter her hos Music2you. Vi sælger nemlig el bas i 3/4 størrelse. Denne størrelse er også et godt valg til dig, der gerne vil have en mindre bas, der er lettere at bære rundt på. Det er desuden nemmere at få fat rundt om bassens hals og trykke strengene ned. Dermed er den lille bas også et godt valg til nybegynderen eller til dig, der ikke har så store hænder. 

Den almindelige el bas har 4 bas strenge, der normalt er stemt til tonerne e, a, d og g. Det er dog også muligt at få en el bas med 5 strenge, der har en ekstra dyb streng. Hos Music2you har vi både 4-strengede og 5-strengede basser, så du kan vælge, hvad du helst vil have. Vi anbefaler dog 4 strenge til begyndere. 

Hav styr på tilbehøret 

Udover at sælge basser, har vi også et stort udvalg af tilbehør. Du kan altså finde alt det, du har brug for til din bas her. Lige meget om du er typen, der gerne vil eje alt, man kan få, eller bare vil have det nødvendige, så er dette det rette sted at lede. Vi anbefaler altid, at man har ekstra bas strenge, så man ikke pludselig står uden muligheden for at spille, fordi en streng er sprunget. Tag et desuden et kig på vores andet tilbehør og bliv inspireret til dit bas set-up.