Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Strenge

preloader-black

Strenge til instrumenter

Hos Music2you har vi et stort udvalg af strenge til forskellige strengeinstrumenter. Så uanset hvilket strengeinstrument du spiller på, så kan du finde nye strenge til dit instrument hos os.

Du vil på vores hjemmeside finde strenge til guitar, herunder el guitar, western guitar og spansk guitar, strenge til bas, strenge til ukulele og strenge til banjo og mandolin.

Af mærker forhandler vi de førende inden for markedet som f.eks. Daddario, Dorazio, Ernie Ball og Elixir. Vi er musik eksperter og nørder, og vi forhandler derfor kun det bedste på markedet til skarpe priser, så du er sikret, at du får det bedste til dit strengeinstrument.

Tag et kig på vores brede udvalg og find nye strenge til dit instrument.

Guitar strenge

Om du spiller el guitar, western guitar eller spansk guitar, så har vi de strenge du har brug for. Vi tilbyder strenge til guitarer i rigtig god og holdbar kvalitet, så du er sikret mange timers øvelse og akkorder på din guitar.

Det er en træls situation, når man springer en streng på sin guitar, og ikke har en ny streng som kan erstatte den som er ødelagt. Det kan derfor være en rigtig god idé altid at have ekstra strenge til at ligge.

Bas strenge

Strengene til din bas påvirker tonen og fornemmelsen af dit instrument. Det er derfor vigtigt at vælge det helt rigtige sæt strenge til at begynde med, da det er afgørende for lyden af din bas.

Hos Music2you har vi et udvalg af billige basstrenge til både den professionelle musiker, amatør musikeren og de musik interesserede og til alle slags stilarter.

Ukulele strenge

Ukulelen er blevet mere og mere populær med tiden. Instrumentet fungerer ud fra samme principper som en akustisk guitar, men har dog sin helt egen unikke lyd, samt særegnede akkorder.

Der findes 5 slags ukulelestørrelser, som er stemt forskelligt. Der findes sopran, concert, tenor, barryton og bas. Hos Music2you har vi selvfølgelig også strenge til din ukulele uanset hvilken ukulele du har.

Banjo og mandolin strenge

Banjoen findes i flere variationer, og bliver brugt til til adskillige og meget forskellige stilarter. De oftest fremkommende versioner er den 4-strengede tenorbanjo og den 5-strengede banjo. Til din banjo har vi strenge fra det anerkendte Daddario.

Mandolinen er med 4 dobbeltstrenge der stemmer unisont og det er dette som giver den karakteristiske lyd og klang. Til din mandolin har vi ligeledes strenge fra det anerkendte Daddario.