Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El guitar

preloader-black

Elektrisk guitar

Hvis du er på udkig efter en elektrisk guitar, er du kommer til det rette sted. Hos Music2you har vi et stort udvalg af flotte og gode el guitarer til alle behov, og du kan med sikkerhed finde én her, der passer til dig. 

En el guitar er et populært instrument at spille på for både begyndere og øvede, og det er der god grund til. Guitaren giver dig et vælg af muligheder, når det kommer til at spille forskellige genrer af musik og skabe forskelligartede lyde og stemninger, baseret på, hvordan du spiller, og hvilke effekter du bruger.

El guitarens urokkelige popularitet 

El guitaren bruges ofte i rockmusik, og mange forbinder den nok især med hard rock og heavy metal. Men det er langt fra det eneste, den kan bruges til. El guitaren er ikke kun brugt i et væld af genrer, men har også været et af de mest centrale instrumenter i rigtig mange sange i flere årtier.

Fra klassisk 70’er-rock til nyere og mere eksperimenterende, elektrisk musik, hører man stadig el guitaren som en af de mest genkendelige instrumenter. Denne er ofte med til at spille de iørefaldende melodier, der gør sangene så gode og genkendelige. El guitarer høres desuden ofte i soloer, hvor guitaristerne kan få lov til at vise deres talent.

El guitar til børn

Der er ingen, der siger, at børn ikke kan spille musikinstrumenter, og el guitaren skal på ingen måde være en undtagelse for dette. Vi synes, det er super fedt at se børn, der viser interesse og passion for musik fra en tidlig alder. Derfor synes vi også, de skal have muligheden for at få deres egen el guitar. Blandt vores udvalg finder du en billig el guitar i halv størrelse, der er oplagt til barnet, der gerne vil i gang med at spille sine yndlingssange på guitar.

Guitar med stil

Det er helt almindeligt at se el guitarer i mange forskellige farver. Her hos Music2you har vi sørget for at have et godt udvalg af klassiske og flotte guitarer i farver, man aldrig kan gå galt i byen med. Vi synes, du skal have mulighed for at vælge et instrument, der passer til dig og din personlige stil. Så tjek vores udvalg ud – vi er sikre på, at du finder noget, du kan lide.

Få hele pakken

Når det kommer til el guitarer er der mange ting, du kan tilføje til dit set-up for at gøre spilleoplevelsen sjovere, nemmere eller at opnå nye lyde og stilarter. Hos Music2you kan du købe el guitarer med forstærker, så du kan spille så højt, som du vil. Du kan desuden købe kabler, tuners, tasker og el guitar strenge, så du er forberedt og klar til at spille, lige når du vil.  

Hvis du bare gerne vil have det hele med i én stor og smart pakke, så tilbyder vi også det. Kig for eksempel på vores Epiphone Les Paul Player Pack Ebony, hvori du får en Epiphone Les Paul Special II el-guitar i sort, Epiphone Studio 10 forstærker, clip-on tuner, gigbag, kabel, rem og plektre. Med denne pakke er du godt kørende og kommer ikke til at mangle noget lige foreløbigt!