Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El guitar

preloader-black

Elektrisk guitar - Find den rigtige el guitar her

Hvis du er på udkig efter en elektrisk guitar, er du kommet til det rette sted. Hos Music2you har vi et stort udvalg af flotte og gode el guitarer til alle behov, og du kan med sikkerhed finde én her, der passer til dig.  
 

En el guitar er et populært instrument at spille på for både begyndere og øvede, og det er der god grund til. Guitaren giver dig et væld af muligheder, når det kommer til at spille forskellige genrer af musik og skabe forskelligartede lyde og stemninger, baseret på, hvordan du spiller, og hvilke effekter du bruger.

El guitarens urokkelige popularitet 

El guitaren bruges ofte i rockmusik, og mange forbinder den nok især med hard rock og heavy metal. Men det er langt fra det eneste, den kan bruges til. El guitaren er ikke kun brugt i et væld af genrer, men har også været et af de mest centrale instrumenter i rigtig mange sange i flere årtier. 
 

Fra klassisk 70’er-rock til nyere og mere eksperimenterende elektronisk musik, hører man stadig el guitaren som et af de mest genkendelige instrumenter. Denne er ofte med til at spille de iørefaldende melodier, der gør sangene så gode og genkendelige. El guitarer høres desuden ofte i soloer, hvor guitaristerne kan få lov til at vise deres talent.

Hvis du elsker akustiske guitarer kan du også tage et kig på vores udvalg af western guitarer og spanske guitarer.

El guitar til børn

Der er ingen, der siger, at børn ikke kan spille musikinstrumenter, og el guitaren skal på ingen måde være en undtagelse for dette. Vi synes, det er super fedt at se børn, der viser interesse og passion for musik fra en tidlig alder. Derfor synes vi også, de skal have muligheden for at få deres egen el guitar. Blandt vores udvalg finder du en billig el guitar i halv størrelse, der er oplagt til barnet, der gerne vil i gang med at spille sine yndlingssange på guitar.

Guitar med stil - Bredt udvalg af farver og designs

Det er helt almindeligt at se el guitarer i mange forskellige farver. Her hos Music2you har vi sørget for at have et godt udvalg af klassiske og flotte guitarer i farver, man aldrig kan gå galt i byen med. Vi synes, du skal have mulighed for at vælge et instrument, der passer til dig og din personlige stil. Så tjek vores udvalg ud – vi er sikre på, at du finder noget, du kan lide.

Få hele pakken

Når det kommer til el guitarer er der mange ting, du kan tilføje til dit setup for at gøre spiloplevelsen sjovere, nemmere eller at opnå nye lyde og stilarter. Hos Music2you kan du købe el guitarer med forstærker, så du kan spille så højt, som du vil. Du kan desuden købe kabler, tuners, tasker og el guitar strenge, så du er forberedt og klar til at spille, lige når du vil. 
 

Hvis du bare gerne vil have det hele med i én stor og smart pakke, så tilbyder vi også det. Kig for eksempel på vores Epiphone Les Paul Player Pack Ebony, hvori du får en Epiphone Les Paul Special II el-guitar i sort, Epiphone Studio 10 forstærker, clip-on tuner, gigbag, kabel, rem og plektre. Med denne pakke er du godt kørende og kommer ikke til at mangle noget lige foreløbigt! 
 

Alternativt kan du tage et kig på hele vores udvalg af el guitar tilbehør:

Den gode kundeservice - Kernen i Music2you

Besøg vores flotte og indbydende showroom i skønne Viborg. Her finder du et stort og spændende udvalg af elektriske guitarer samt et team af engagerede eksperter, der er klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at assistere dig med at finde præcis det, du drømmer om. Kontakt os på tlf. 86 61 29 99 eller info@music2you.dk
 

Kundeservice er hjørnestenen i vores filosofi. Derfor kan du altid forvente hurtig levering med billige fragtpriser. Ønsker du at vide mere om, hvordan vores tidligere kunder har oplevet os, kan du besøge vores Music2you Trustpilot-side, hvor vi modtager mange 5-stjernede anmeldelser.