Vi bytter julegaver frem til den 22-01-2024

Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Guitar stativer og vægophæng

preloader-black

Stort udvalg af Guitar- stativer og ophæng.

Er du på udkig efter et nyt stativ til din Guitar, så er du kommet frem til det rette sted. Her på siden finder du et udvalg af forskellige typer vægophæng og stativer, som giver dig mulighed for at stille din guitar på gulvet eller hænge den op, når den ikke bliver brugt - Dette er med til at beskytte for ridser og skævhed.

Vi har ophæng i forskellige prisklasser og farver, samt med eller uden sikkerhedslåse system som sikker at Guitaren ikke kan flade ud.

Er du på udkig efter et stort stativ som kan holde 5 guitar på en gang, kan du finde det her.

Hvilket guitar stativ skal vælge?

Når det kommer til valg af stativ skal du først og fremmest finde ud af, om du ønsker at din guitar skal hænges op eller skal stå på gulvet.

 

Gulvstativ:

Ønsker du at din guitar skal stå på gulvet eller har du ikke mulighed for at sætte et ophæng ordenligt op, så er et gulvstativ dette rigtige valg for dig. Vi tilbyder flere forskellige model enten med eller uden arm, som går op og holder fat i halsen på guitaren - Dette giver en bedere sikkerhed for at den ikke falder ud af stativet. Vælger du et stativ med arm, vil der typisk også være et låse system fast monteret på den. De fåes oftes i farverne kork eller sort.

 

Vægophæng:

Har du mulighed for at opsætte et vægophæng, er dette en rigtig fed mulighed for at beskytte din guitar og samtidig bruge den som udsmykning/dekoration i lokalet - Hvem synes ikke det er fedt, at have en flot guitar hængende? Ophæng fåes i forskellig kvalitet og materiale, men deres funktion er ens. De fleste er universale og kan bruges til mange instrumenter, så som Ukulele, Bass, El-Guitar osv - Dette gøre dem smarte og giver dig mulighed for hurtigt at skifte placering på dine instrumenter efter ønske.

 

I vores udvalg finder du en bredvifte af mærker, herunder König & Meyer. K&M er en af verdens mest førende indenfor produktion af instrumentstativer, hvilket betyder at deres produkter er gennem testet og vel anerkendt af musiker.