Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Tasker og Gigbags

preloader-black

Gigbags og hardcases i god kvalitet

Musiker der tager ud og optræder? Indspiller i studie? Går til undervisning? Uanset hvad så har du brug for gigbags og hardcases til opbevaring af dine instrumenter under transport. Det er den mest sikre måde at sørge for, at din guitar, keyboardet eller højtalerne ikke bliver beskadiget under transporten. Music2you fører et bredt sortiment af gig bag og guitar hardcase samt alverdens andre tasker til musikudstyr.

Gigbags til dine instrumenter

I vores sortiment finder du alskens forskellige slags gigbags. Vi forhandler dem i mange størrelser, om det skal være til guitarer, bas, ukulele eller keyboards. Vi har tasker til enhver type instrument, du kunne forestille dig at have med på farten.

Hardcases i god kvalitet

Alle vores hardcases er naturligvis fra de bedste mærker som ABS, Fender, Pulse, Santana, Rockbag og mange flere. Du finder altid en god hardcase i høj kvalitet. Udført i slidstærke og faste materialer så dit instrument aldrig tager skade under transport.

Sådan vælger du gigbag

Når du skal vælge tasken til dit instrument, skal du tænke over to ting. Skal det være en gigbag med rem? Så du kan bære rundt på din guitar? Eller skal det være en hardcase, hvori din guitar kan være opbevaret sikkert bag i bil eller bus? Tænk over hvordan du oftest transporterer dit instrument. Måske har du brug for begge dele.

Hardcase og andre tasker til musikudstyr

Udover gigbags og hardcases forhandler vi også tasker til alskens musikudstyr. Det er f.eks. tasker til dit keyboard, til dit slagtøj, dine højtalere og meget mere. Taskerne er udført i slidstærke materialer, så dit udstyr er godt beskyttet. Derudover kommer de fleste af taskerne med bærerem, så du nemmere kan flytte rundt på tasken med udstyret. Desuden fører vi også små tasker, hvor du kan have dit mindre udstyr som f.eks. stemmenøgler og stikker.

Køb guitar case og tasker hos Music2you

Music2you er skabt ud fra en idé om, at alle skal have råd til musikinstrumenter og tilbehør hertil. Derfor forhandler vi gigbags, hardcases og tasker til dine instrumenter og udstyr i flere prisklasser. Du finder en prisfornuftig taske, uanset om det bare er til hobbybrug eller fordi du turnerer på professionelt plan. Vi har en god løsning til ethvert behov.

Fordele ved at shoppe musiktasker hos os er:

- Kæmpe sortiment 
- Hurtig levering
- God kundeservice

Køb gigbags og hardcases, og få klargjort dine instrumenter og udstyr til transport!