Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Akustisk forstærker

preloader-black

Akustisk guitar forstærker

Elsker du at spille på akustisk guitar, eller er det noget, du gerne vil i gang med? Den akustiske guitar har en klassisk lyd, som stort set alle godt kan lide, og den bliver ofte brugt i kendte sange. Lige meget om du spiller på western eller spansk guitar, kan du nemt bruge din akustiske guitar til mange forskellige typer af sange og musikgenrer.

Forstærkere er noget, mange forbinder med el guitar, men du kan også sagtens forstærke en akustisk guitar. Da akustisk guitar generelt betyder, at der ikke bruges elektronik, kan det godt virke lidt mærkeligt at bruge en forstærker. Forstærkeren er dog bare til for at gøre det muligt at tage den akustiske lyd fra din guitar og forstærke den, så du kan spille højere.

En forstærker er praktisk til koncerter og andre optrædener. Det er også muligt at købe en halvakustisk guitar, hvor det er oplagt at tilslutte en forstærker. Hos Music2you har vi et godt udvalg, hvor du kan finde en akustisk forstærker til din guitar og dine behov.

Den rette forstærker til det rette instrument

Noget, der er vigtigt at være opmærksom på, når du vil forstærke din akustiske eller halvakustiske guitar, er, at du ikke kan bruge en el guitar forstærker. Det er vigtigt at have den rette type af forstærker, da en el guitar forstærker ikke er lavet til at kunne forstærke en akustisk guitars lyd.

Du vil derfor ikke opleve den rette form for klarhed, hvis du ikke bruger en akustisk forstærker til din akustiske guitar. Desuden vil du i dette tilfælde opleve, at noget af lyden kommer til at lyde forvrænget. Det er altså vigtigt at have den rette type forstærker til den guitar, du ejer.

Akustisk forstærker til dine behov

Når du skal finde en akustisk forstærker, er det en god idé at tænke på dine behov. Hvad skal du bruge den til, og hvor skal den bruges? Er det bare til at spille lidt derhjemme, spille med vennerne, eller skal du optræde foran et publikum? Disse faktorer kan være gode at huske på, når du skal vælge og finde den helt rigtige forstærker. 

Hos Music2you finder du forstærkere i forskellige størrelser og forskellige prisklasser. Lige meget hvad du skal bruge din forstærker til, kan du finde den rette her. Vi synes, at musik skal være for alle, og det skal derfor også være muligt at finde en god, akustisk forstærker, der ikke ødelægger økonomien. Derfor kan du finde gode, billige forstærkere blandt vores udvalg.

Akustisk forstærker på batterier

Hos Music2you har vi et udvalg af forskellige forstærkere, og du vil også kunne finde forstærkere, der er batteridrevne. Disse er enormt smarte til dig, der gerne vil have muligheden for at tage forstærkeren med og spille musik mange forskellige steder, uden at skulle bekymre dig om strømudtag.

Det kan være, du vil bruge din forstærker som gademusiker, eller at du skal optræde meget udenfor, hvor det ikke er nemt at få strøm til forstærkeren. Her er en batteridrevet akustisk forstærker vejen frem. Hos Music2you kan du finde batteridrevne forstærkere fra Blackstar, der kan holde i op til 55 timer. Du skal derfor ikke bekymre dig om hurtigt at løbe tør for batteri!