Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Guitareffekter og tilbehør

preloader-black

Guitareffekter og tilbehør 

Som ejer af en guitar har du nok en idé om, hvor meget der findes af tilbehør til guitarer. Det er ikke sikkert, du har brug for det hele, men det er altid sjovt at blive inspireret. Har du en el guitar, kan det for eksempel være, at du har overvejet at købe pedaler til den, så du kan tilpasse lyden bedre.  

Tilbehør kan dække over rigtig mange ting. Helt fra simple, men brugbare genstande som velcrobånd til mere avanceret teknologi som et midi keyboard. 

Find pedalen til den helt rigtige lyd 

Hvis du spiller på en elektrisk guitar, er vores udvalg af pedaler helt sikkert værd at kigge på. El guitaren kan bruges til så mange forskellige stilarter alt efter, hvordan lyden behandles, når den kommer ud af guitaren. Her kommer guitar pedalen ind i billedet.  

Hos Music2you finder du et stort udvalg af forskellige pedaler, der passer til forskellige behov. Du kan derfor med garanti finde en pedal, der passer til dig og din guitar. 

Hvilken pedal, du skal købe, afhænger fuldstændig af dine ønsker og behov. Det kan være, du bare skal bruge en simpel, enkel pedal, eller at du har brug for et helt pedalboard. Hos Music2you kan du desuden købe pedalbays, så du nemt kan holde styr på alle pedalerne. 

Al den elektronik du har brug for 

Til elektriske guitarer følger en masse elektrisk guitar tilbehør. Der er ingen, der siger, at du skal eje det hele, men hos Music2you kan du finde alt det, du har brug for i form at elektronisk tilbehør til din el guitar. Udover vores store udvalg af pedaler, finder du også scene tuners, purifiers og power supplies, og du kan derfor gøre dit set-up så avanceret eller så simpelt, som du ønsker. 

Til elektriske guitarer, pedaler og andet elektrisk udstyr, er det desuden nødvendigt at have kabler, der passer til. Det er træls at være klar til at spille og finde ud af, at du mangler et kabel til noget af dit tilbehør. Vi har et stort udvalg af forskellige kabler, så du helt sikkert kan finde det, du har brug for her. 

Tilbehør til alle budgetter 

Vi synes, det skal være muligt at have det sjovt med musikken, og for os er tilbehør nærmest som ekstra legetøj. Vi synes derfor også, at det skal være muligt at lege med musikken, selv hvis der ikke er nær så meget luft i budgettet. Derfor har vi guitar tilbehør i mange forskellige størrelser og prisklasser, så du også kan finde noget, der passer til dig. 

Undgå at løbe tør for strenge 

Der er meget guitar tilbehør, der ikke er nødvendigt at eje, hvis man bare spiller guitar for sjov. Men én ting, du altid bør have liggende, er guitar strenge. Der er ikke noget værre end at have lyst til at spille, og så finde ud af, at en guitar streng er sprunget. Det er især uheldigt, hvis du står overfor at skulle optræde. Sørg derfor altid for at have ekstra guitar strenge klar, så du hurtigt kan sætte en ny streng på og komme videre med at spille.