Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Junior- og børnetrommesæt

preloader-black

Trommer til børn

Musik er for mange et helt særligt sprog, hvor man kan udtrykke en helt bestemt stemning eller følelse. Musikken er samtidigt også med til at samle mennesker til eks. dans, fællessang og andre musikalske oplevelser. Børn er fantastiske til at suge til sig af de forskellige indtryk, de oplever i deres hverdag. Hvis et barn i en tidlig alder viser interesse for musikken, er det oplagt at lade det forfølge og udvikle denne interesse. Med et sæt trommer fra Music2you kan dit barn let komme i gang med at forstå rytmik, tone og takter. Udover at få udviklet dets musikalske og rytmiske sans, vil det samtidigt også få udviklet sine motoriske færdigheder. Hos Music2you har vi et bredt udvalg af trommer til børn i forskellige prisklasser. Vi vægter god kundeservice og tilfredse kunder utrolig højt.

Børnetrommesæt

Står du og mangler et junior trommesæt til et barn i alderen 3-6 år, så vil et trommesæt fra George Hennesey (i tre dele) helt sikkert være et godt valg for dig. Dette skyldes, at trommesættet fra George Hennesey (i tre dele) er et overskueligt trommesæt, som er let at bruge for de allermindste. Sættet er ydermere robust og har en rigtig god lyd. 
Er dit barn derimod 6-10 år gammelt, kunne et trommesæt fra George Hennesey (i fem dele) måske være det helt rigtige valg for dig. Dette trommesæt er et komplet sæt lavet i børnestørrelse. At sættet er lavet i børnestørrelse har bl.a. den fordel, at alle delene er indenfor rækkevidde, når barnet spiller. Trommesættet hjælper samtidigt barnet med at blive komfortabel med et "rigtigt" trommesæt i en tidlig alder.

Udover de to børnetrommesæt fra George Hennesey har vi hos Music2you også et bredt udvalg af elektroniske trommer til børn. Eks. har vi Alesis Debut Kit, som er et elektronisk trommesæt i høj kvalitet til begyndere. Sættet er perfekt til det barn, som ønsker at prøve kræfter med at spille trommer. Derudover har vi også Alesis COMPACTKIT 4, som er et transportabelt elektronisk trommesæt, der indeholder fire trommer. Sættet er perfekt til nybegyndere, som gerne vil have deres trommesæt med overalt. Uanset hvad dit barn er til, kan du trygt købe dine almindelige trommer og el trommer til børn hos os. Vi er musikeksperter og stå altid klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig efter bedste evne om vores produkter.