Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Tangenter

preloader-black

Tangent instrumenter af enhver slags

Drømmer du om at spille sød musik på et klassisk klaver eller et moderne og elektrisk-keyboard? Music2you fører alle de typiske instrumenter med tangent. Hos os finder du alt fra klaver tangenter, til el klaver og midi keyboard. Vi fører ethvert instrument med tangent, som du kan komme i tanke om. Instrumenterne er naturligvis udvalgt fra de bedste kvalitetsbrands på markedet. Det er alt fra Roland og Casio, til Alesis og Viva Solo, Akai og  M-Audio samt mange flere. Du finder de fleste kendte mærker indenfor klaverer og keyboards hos os.

Klaverer og keyboards

Tangent-instrumenter er for nybegyndere såvel som øvede musikere. I vores sortiment finder du alt fra:

  • El-klaver - et oplagt valg til dig, der drømmer om at lære at spille, eller til dig der tager ud og optræder professionelt. Du finder både stagepiano med eller uden ben, såvel som et mere klassisk og elektrisk klaver.
  • Keyboards - er det ideelle valg, når du ikke har plads til et stort klaver. Det er også smart til indspilning af musik og til liveoptrædener. I vores sortiment finder du et væld af forskellige keyboardstyper.
  • Midi keyboards - er form for kompakt keyboardtype. Det er meget mindre og bruges ofte til indspilning af musik og til at optage beats med.

Tilbehør til klaver og keyboard

Music2you forhandler både instrumenter og tilbehør til dem. Vores tangentinstrumenter er ingen undtagelse. Skulle du stå og mangle en bænk til dit klaver, et nodestativ, en strømforsyning eller noget helt fjerde, så finder du det i vores brede sortiment af tilbehør. Vi forhandler også forstærkere til dig, der tager ud og optræder med dit klaver eller el-keyboard. Netop til dig har vi også et bredt udvalg af tasker og flightcases - så du kan transportere dit elektriske keyboard på sikker vis.

Music2you er førende indenfor salg af instrumenter og tilbehør hertil online. De meget klassiske og benyttede instrumenter med tangenter som klaver og keyboards har vi naturligvis mange af. Udover det brede sortiment får du også et væld af fordele, når du shopper instrumenter hos os:
- Råd og vejledning fra kyndige musikeksperter
- Et bredt sortiment af instrumenter i alle prisklasser
- Musikudstyr til nybegyndere, amatører og professionelle

Udforsk sortimentet her i webshoppen og find lige det instrument eller tilbehør, du står og mangler. Vi glæder os til at sende din ordre afsted og hjælpe dig godt videre med din drøm om at spille musik på klaveret eller keyboardet.