Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Spansk guitar

preloader-black

Spansk guitar - En god akustisk guitar

Den spanske guitar er en klassiker, og det er der, mange starter, når de begynder at spille. Den spanske guitar har dog masser at byde på, og der er mange, der forbliver loyale over for den gennem resten af deres musikkarriere.

Hvis du er interesseret i at få en flot, ny, spansk guitar i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Hos Music2you finder du et stort udvalg af flotte spanske guitarer i forskellige farver, forskellige prisklasser og størrelser, så du kan med garanti finde en, der passer til dine ønsker og behov. 

Klassikeren der aldrig mister sin popularitet 

Man kan aldrig gå galt i byen med en spansk guitar. Den giver en klassisk og lækker, blød klang, der er genkendelig og ikonisk, og som flittigt bruges af mange kunstnere. Den spanske guitar har nok det mest ikoniske og klassiske udseende, som de fleste automatisk tænker på, når man snakker om guitarer.

Alternativt kan du også overveje at tage et kig på vores udvalg af:

En guitar for alle 

En spansk guitar kan bruges til mange forskellige situationer, når det kommer til guitar musik. Den spanske guitar er nemlig den, der bruges af klassiske guitarspillere, og den vil derfor nogle gange kunne ses som en del af et klassisk orkester. 
 

Den spanske guitar er dog også perfekt egnet til at tage på ryggen og tage med på campingturen, til festivalen, på stranden eller hvor end du har lyst til at sidde og hygge med vennerne med noget god guitarmusik. Vi har nok alle på et tidspunkt siddet ved et lejrbål, hvor der blev spillet på en spansk guitar! 

Perfekt til både øvede og begyndere 

Den spanske guitar er et godt instrument at starte på, da det er relativt hurtigt og nemt at lære nogle simple akkorder, der gør det muligt at spille et fint udvalg af gode og kendte sange. Som begynder er det muligvis værd at købe en spansk guitar i en mindre størrelse, da det er nemmere at nå rundt om halsen og trykke de rette strenge ned. De mindre guitarer er desuden perfekte til barnet, der gerne vil i gang med at spille guitar. 

Hav styr på dit guitar tilbehør 

Den spanske guitar kan rigtig meget i sig selv, men der er dog noget tilbehør, som vi vil anbefale til selv de mest afslappede ejere af spanske guitarer. Guitar strenge er gode at have på lager, da man aldrig kan vide, hvornår en streng sprænger. Der er ikke noget værre end at sidde og have lyst til at spille guitar, men uden at have muligheden, fordi en streng er sprunget. 
 

Desuden er plektre og capo begge gode at have, da plektre giver dig muligheden for at ændre lyden i form af mere klare, sprøde toner, mens capoen giver dig mulighed for at transponere tonelejet på guitaren. Dette giver dig mulighed for at spille sange i andre tonelejer, end hvad din guitar normalt er stemt til. Du kan også nemt tilpasse tonelejet til din sangstemme, hvis du gerne vil synge, mens du spiller. 
 

Udover disse grundlæggende ting, er der meget andet tilbehør, der er værd at samle på. Et godt stativ eller vægophæng er den bedste måde at opbevare din guitar, så halsen ikke bliver skæv. Hvis du har planer om at rejse, er en god taske også vigtig til at beskytte guitaren.  
 

Tag også et kig på:

Den gode kundeservice - Kernen i Music2you

Besøg vores flotte og indbydende showroom i skønne Viborg. Her finder du et bredt og spændende udvalg af spanske guitarer, understøttet af et team af engagerede eksperter, der står klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at assistere dig med at finde præcis det, du drømmer om. Kontakt os på tlf. 86 61 29 99 eller info@music2you.dk.

Kundeservice er hjørnestenen i vores filosofi. Derfor kan du altid forvente hurtig levering med lave fragtpriser. Ønsker du at vide mere om vores tidligere kunders oplevelser, kan du besøge vores Music2you Trustpilot, hvor vi modtager mange 5-stjernede anmeldelser.