Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Baseffekter og tilbehør

preloader-black

Baseffekter og tilbehør 

Bassen er et ikonisk og populært instrument, der bruges i stort set al slags musik. Den er derfor et super valg, hvis du gerne vil i gang med at spille et instrument og har lyst til at spille musik inden for mange forskellige genrer. Bassen kan både bruges i baggrunden af en sang, men bruges også ofte mere centralt til at skabe en funky og genkendelig melodi. 

El bassen åbner for masser af muligheder for at lege med lyd og skabe præcis den stil og tone, som du gerne vil opnå. Bassen har de genkendelige dybe toner, der ofte ligger i baggrunden i en sang.  

Dog er der masser af muligheder for at tilpasse din el bas’ lyd, så den kommer til at lyde præcis, som du gerne vil have den til at lyde. Her skal du bruge baseffekter og bastilbehør. Hos Music2you har vi et stort udvalg af forskelligt udstyr til din el bas. 

Plads til at lege og eksperimentere 

Der findes masser af pedaler, der kan give din bas sjove, fede og spændende effekter og ændre på lyden. Effekterne giver mulighed for at lege og eksperimentere med musikken. Ofte er det netop sådan, at man finder frem til fede nye melodier og lyde til nye sange.  

Lige meget om du selv laver musik eller spiller andres musik, er pedaler gode at have. På den måde kan du nemlig opnå de lyde, du enten selv har ønsket, eller som bruges i den sang, du vil spille. Det kan for eksempel være vibrato effekter, ekko og rumklang, distortion og meget mere. 

Blandt vores udvalg af effektpedaler finder du blandt andet Boss OC-3 SUPER Octave, der kan give dig forskellige oktav lyde, og Boss RC-3 Loop Station, der giver dig mulighed for at lave loops. 

Al den elektronik din bas har brug for 

Hos Music2you har vi ikke kun effektpedaler og andre effekter til din el bas. Du kan finde masser af forskellige elektronisk udstyr til din bas, der giver dig et utal af muligheder for fede, avancerede set-ups. Lige meget om du spiller i et band eller bare hygger dig derhjemme med musikken, kan du skabe præcis det set-up du har brug for med det store udvalg af produkter på vores side. 

På vores side kan du finde power supplies i forskellige størrelser med forskellige antal af outputs, så du kan vælge lige det, du har brug for. Du kan også finde en purifier eller en tuner pedal, der gør det muligt at stemme din bas hurtigt og nemt. 

Tilbehør til tilbehøret 

Når du køber baseffekter, er det vigtigt at sørge for, at du har det tilbehør, der skal til for at få det til at virke. Hos Music2you sælger vi et stort udvalg af kabler som strømforsyninger, flex kabler og parallel DC kabler.  

Så kan du få forbundet alle dine effekter, så det hele kommer til at virke som det skal. Du finder desuden også velcrobånd, der kan bruges til at montere pedaler på pedalboards. Så sørg for, at du har styr på alle detaljerne, så det hele spiller, som det skal.