Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Samledåser

Her finder du vores store udvalg af Samledåser og Membrandåser i forskellige størrelser - Perfekt til El installation og andet montering, for der skal samles ledninger.

preloader-black

Samledåser og Membrandåser til installation

El installationer  er afhængige af pålidelig og sikker distribution af strøm, og det indebærer brugen af forskellige komponenter, herunder samledåser og membrandåser. Disse enheder spiller afgørende roller i beskyttelse, forbindelse og isolering af elektriske forbindelser.*

Samledåser:
Samledåser er designet til at huse og organisere elektriske forbindelser. Disse bokse er udstyret med flere indgange, hvor elektriske ledninger kan tilsluttes. Formålet er at skabe et centralt sted, hvor flere kabler kan sammenkobles på en sikker og organiseret måde.

Samledåser bruges i både husstande og industrielle miljøer og spiller en afgørende rolle i at minimere risikoen for kortslutninger og beskytte elektriske forbindelser mod ydre påvirkninger.

Membrandåser:
Membrandåser adskiller sig ved at have en integreret membran, der fungerer som en beskyttende barriere. Denne membran, ofte tynd og fleksibel, tjener til at isolere indholdet i beholderen fra eksterne påvirkninger såsom fugt, støv eller kemikalier.

Membrandåser anvendes ofte i elektroniske systemer, hvor følsomme komponenter kræver ekstra beskyttelse mod miljømæssige faktorer. Disse bokse er velegnede til at sikre, at elektronisk udstyr fungerer optimalt under varierende forhold.

Fælles egenskaber for Samledåser og Membrandåser:
Både samledåser og membrandåser er afgørende for elektriske systemer og bidrager til en pålidelig og sikker strømdistribution. Begge enheder kommer i forskellige størrelser og designs for at imødekomme specifikke behov i forskellige applikationer.