Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Ørepropper

preloader-black

Ørepropper musik og koncert

Som professionel musiker eller hyppig koncertgænger kan det blive hårdt for ørene at stå i den høje musik. Den markante lyd fra instrumenterne kan være skadelige for dine øre i længden, og det kan være svært at koncentrere sig. Derfor er det en stor fordel at bruge ørepropper, om du selv står på scenen eller du står ude i publikum. Specielt hvis du har børn med til koncert, kan de have stor nytte af enten høreværn eller ørepropper.

Koncert og musiker ørepropper

Music2you fører alskens instrumenter og musikudstyr. Vores sortiment byder naturligvis også på mange forskellige typer af musik ørepropper og høreværn. Vi forhandler alt fra de helt klassiske og simple ørepropper til alpine ørepropper samt ørepropper koncert til børn og voksne.

Formstøbte ørepropper - disse dæmper ca. 25-30 dB. De er nemme at tage i brug og designet i et behageligt silikonemateriale, der former sig efter dine øre. Det giver dig en rigtig god komfort i længden.

Alpine propper til ørerne - disse er virkelig gode og holder lyden godt ude. De kan ikke bare bruges til koncerter, men også til når du kører på motorcykel eller skal ud og flyve. De er bløde at have i ørerene, og du kan stadig høre samtaler omkring dig.

Løse ørepropper - disse kan bruges til at udskifte øreprop delen på dine E-A-R caps eller på dine ørepropbøjle.

Høreværn til børn og baby

I vores sortiment finder du også høreværn, der sættes omkring hovedet frem for ind i ørene. Disse er ideelle til børn og babyer, der skal skånes for høje lyde. Det kan føles mere rart for barnet at have høreværn på frem for de små ørepropper i ørene. Vi forhandler høreværn børn i et væld af smarte farver.

Køb høreværn og ørepropper hos Music2you

Music2you vil gerne gøre det nemt for dig at gå op i din musikhobby. Hvad enten du er musiker selv eller blot musikinteresseret. Om du står og spiller på scenen eller ser på nede fra publikum, kan det være en god idé at skåne dine ører under en liveoptræden. Det gør du på fin vis med et par behagelige og komfortable ørepropper til dig selv og eventuelt et par smarte høreværn til dit barn.

Har du spørgsmål til nogle af produkterne? Brug for råd og vejledning? Du kan altid kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gennemføre din ordre.