Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Mikrofoner

preloader-black

Mikrofoner til indspilning og optræden

Spiller du live musik? Optager du podcasts? Eller indspiller du musik i et studie? Alle tre formål kræver en god mikrofon, der er egnet til formålet og som lever op til dine behov. Vi forhandler et væld af innovative og smarte mikrofoner til alverdens forskellige formål og i flere prisklasser. Så om du blot indspiller for sjov, spiller live en gang i mellem eller er professionel musiker, så finder du det rette mikrofon udstyr her.

Studiemikrofon i god kvalitet

Indretning af et musik- eller radiostudio kræver godt mikrofonudstyr. Uanset om det er til at optage sang eller lyd fra instrumenter med eller til optagelse af tale. Music2you forhandler et bredt sortiment af forskellige typer mikrofoner og udstyr her til.

- Mikrofoner med ophæng eller bordstativ
Ideelt til radiooptagelser, hvor mikrofonerne skal hænge henne ved personen eller stå på bordet foran denne. Disse kan også nemt bruges til at optage podcasts eller lignende med.

- Stormembran
Det ideelle valg til at optage lyd i studiet, hvor du skal have afskærmet fra baggrundslyde og sangeren let skal kunne stå og synge ind i mikrofonen. Denne type kan også bruges til at optage lyd fra instrumenter med.

- Transportabel usb-mikrofoner
Denne type er ideel, hvis du skal optage lyd til sociale medier som Facebook eller til at optage podcasts, når du er på farten. Den er nem at tage med dig rundt og tilslutte via USB.

- Håndholdt mikrofon
Den håndholdte mikrofontype kan godt bruges i studiet til optagelser, men er ofte mere brugt som mikrofonudstyr til liveoptrædener.

Udover de forskellige mikrofontyper kan du også købe et helt studiosæt. Her i får du alt det, du skal bruge til at optage med. Selve mikrofonen, kabler, taske og DVD med tips og tricks. Det er et oplagt valg til nybegynderen.

Live optræden med kvalitetsmikrofon

Enhver liveoptræden kræver en god vokalmikrofon - uanset om det er til sang eller tale. Disse mikrofontyper finder du mange af i vores sortiment. De fås i alle prisklasser. Om du er nybegynder til at optræde eller gør det på professionelt plan, så finder du en god vokalmikrofon i vores sortiment.

Shopper du mikrofoner hos Music2you, får du altid:

- Nem online bestilling og hurtig levering
- Rådgivning fra garvede musikeksperter
- Et stort sortiment af mikrofonudstyr i flere prisklasser

Hobbymusiker? Professionel podcaster? Eller noget helt tredje? Du finder enhver slags mikrofoner hos Music2you, uanset hvad dit formål er.