Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Bas Strenge

preloader-black

Akustisk basstrenge

Strengene til din bas påvirker i høj grad tonen og fornemmelsen af dit instrument. Da basstrenge ofte har en længere levetid end mange andre strenge, så er det vigtigt at vælge det helt rigtige sæt strenge til at begynde med, da det er afgørende for lyden af din bas.

Hos Music2You har vi et udvalg af billige basstrenge til både den professionelle musiker, amatør musikeren og de musik interesserede og til alle slags stilarter. Vi fører strenge fra førende mærker som D'Addario, Dorazio og Ernie Ball m.v. Det betyder at vi har præcis det, som passer til din spillestil og budget.

El bas strenge

De fleste el-basser er forsynet med 4 strenge og er stemt i tonerne E A D G. Af elbas typer findes der: med bånd, båndløs, fire, fem eller seks strenge og headless.

Til elbas har vi strengene fra Ernie Ball. Ernie Ball er et stort navn når det handler om guitarstrenge. De benyttes bl.a. af kunstnere som Paul McCartney, Kirk Hammett, James Hetfield og Eric Clapton for blot at nævne nogle få. Ernie Balls Slinky strenge er kendt og benyttet på grund af deres rige, varme toner og glatte spilbarhed.

Hvor tit skal strengene udskiftes?

Hvis uheldet er ude og en af dine strenge springer, så skal de selvfølgelig udskiftes. Dog vil strengene efter noget tid miste deres glans og lyden vil forandres, alt afhængig af hvor ofte du spiller. Svedproduktionen i dine hænder reducerer også dine strenges levetid. Lyden kan blive mere kedelig eller uaktuel efter cirka 4-6 måneder, og så kan det være tid til at skifte. Dog afhænger det af hvordan du vil lyde.

En god vedligeholdelse vil forlænge levetiden af dine strenge væsentligt. Den bedste måde at rengøre dine strenge er at forsigtigt tørre overfladen med en serviet eller klud. Du kan også bruge en luftfugter for at forhindre dem i at blive for tørre. Opbevar din strenge på et tørt sted og lad dem ikke stå eller ligge fremme i solen. Husk også at sterilisere dine strenge med sprit eller en desinficerende klud.

Køb dine strenge hos Music2You

Hos Music2You finder du billige bas strenge, så du nemt kan skifte dine bas strenge ud hvis de trænger til det. Hvis du er i tvivl om hvilke strenge du skal vælge, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har hurtig levering og du kan have dine nye strenge inden for 1-3 hverdage.