Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Basforstærker

preloader-black

Basforstærker 

Som bassist på en el bas er en basforstærker nødvendigt at eje. Bassen er et ikonisk instrument, der skaber de dybe toner, der ofte lægger en “bund” i en sang. El bassen er helt klart den mest brugte type af bas, da både kontrabas og akustisk bas kun bruges sjældent eller i meget specifikke typer af musik.  

El bassen høres i stort set alle musikgenrer. For at skabe den fede, genkendelige baslyd, har du brug for en basforstærker til at forstærke til din bas. Bassen er et godt instrument for begyndere såvel som øvede. Det er nemlig let at ændre på sværhedsgraden af det, man spiller, alt efter hvilken sang der vælges.  

Bassen spilles ofte i et roligt tempo i baggrunden, men der findes også masser af sange, hvor bassen er meget mere i fokus. Her kræves der meget øvelse for at kunne følge med. På grund af de tykkere strenge og den anden spillestil, er det noget sværere at spille hurtige melodier på en bas end på en guitar. Bassen er altså et spændende instrument, der ikke skal overses. 

Basforstærker til el-bas

Vi elsker, når folk gerne vil dyrke deres interesse for musik. Lige meget om du kun lige er begyndt at spille bas guitar, eller du har spillet i 10 år, så kan du finde det rette udstyr hos os. Vi har basforstærkere i mange forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde den forstærker, der passer lige til dit behov og dine ønsker. 

Det kan være, du bare vil spille bas lidt for dig selv i din fritid og ikke har plads til et stort set-up. Her er en lille forstærker det rette valg for dig. Det kan også være, du gerne vil kunne transportere forstærkeren rundt på en nem måde. Også her er det en fordel at have en lille forstærker. 

Har du et større set-up eller måske endda et helt øvelokale, hvor vennerne kan komme forbi og spille med dig, så kan det være, du er mere på udkig efter en stor basforstærker.  

Spil bas uden at forstyrre 

Selvom vi elsker lyden af bas, kan det godt være, at dine naboer eller din familie ville sæt pris på ikke at skulle lytte til dig, hver gang du øver. Det er der heldigvis en smart løsning på, selvom du har en el bas.  

Hos Music2you sælger vi nemlig VOX amPlug, der gør det muligt for dig at sætte høretelefoner til din el bas. Så kan du øve så meget du vil og på alle tider af døgnet uden at forstyrre folk omkring dig. Denne lille hovedtelefon forstærker er super at have blandt dit bas tilbehør. 

Gør din forstærker til et anlæg 

Hos Music2you sælger vi også Blackstar Tone Link Bluetooth modtager, som gør det muligt at bruge din basforstærker som et anlæg. Du sætter Bluetooth modtageren til og forbinder din mobil, tablet, computer eller dit instrument, og spiller musikken gennem forstærkeren.  

Dette er en super smart løsning, hvis du ikke gider at eje både en forstærker og et anlæg. Hvis du har en mindre basforstærker, betyder det også, at du har et anlæg, du nemt kan tage med dig.