Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Basforstærker

preloader-black

Basforstærker: Skab den perfekte klang

Tid til en ny basforstærker? Så er du kommet til det rette sted. Hos Music2you har vi et stort udvalg af forskellige basforstærkere, så du kan finde lige det, du mangler. Lige meget om du er nybegynder, øvet eller skal finde en basforstærker til dit barn, har vi noget for dig. Du kan også finde den helt rigtige akustiske basser og elektriske basser
 

Som bassist med en el bas er en basforstærker nødvendig. Den skaber de dybe toner, der lægger en bund i sangen og hjælper trommerne med at skabe rytme. El bassen høres i stort set alle musikgenrer, og for at opnå den fede, genkendelige baslyd, har du brug for en god basforstærker.

Den rette basforstærker til dit behov 

Når du vælger en basforstærker, er det vigtigt at overveje dine behov og præferencer. Vi har et bredt udvalg af basforstærkere i forskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde den perfekte model for dig. Uanset om du har brug for en kompakt forstærker til hjemmebrug eller en større forstærker til øvelokalet, har vi noget for dig.

Basforstærkere til alle niveauer 

Vores udvalg inkluderer basforstærkere til både nybegyndere og erfarne bassister. Uanset om du lige er begyndt at spille eller har mange års erfaring, kan du finde en forstærker, der passer til dit niveau og dine musikalske ambitioner.

Alt du har brug for til din basforstærker 

Udover vores udvalg af basforstærkere har vi også et stort sortiment af tilbehør. Hos Music2you kan du finde alt, hvad du behøver for at få mest muligt ud af din basforstærker, herunder:

Sørg for, at du har det rigtige udstyr til din bas:

Spil bas uden at forstyrre 

Hvis du vil øve uden at forstyrre andre, kan du prøve vores VOX amPlug, der gør det muligt at sætte høretelefoner til din el bas. Så kan du øve når som helst uden at forstyrre folk omkring dig.

Gør din forstærker til et anlæg 

Med Blackstar Tone Link Bluetooth modtager kan du bruge din basforstærker som et anlæg. Forbind din mobil, tablet eller computer og afspil musikken gennem forstærkeren. En smart løsning, hvis du vil have en forstærker, der også fungerer som anlæg. 
 

Vi har en bred vifte af tilbehør til bas:

Den gode kundeservice - Kernen i Music2you 

Kom forbi vores flotte og indbydende showroom i skønne Viborg. Her finder du et stort og spændende sortiment samt et hold af engagerede eksperter, der står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at assistere dig med at finde præcis det, du drømmer om. Kontakt os på tlf. 86 61 29 99 eller info@music2you.dk
 

Kundeservice er hjørnestenen i vores filosofi. Derfor kan du altid forvente hurtig levering med billige fragtpriser. Vil du gerne vide mere om, hvordan vores tidligere kunder har oplevet os, kan du tage et kig på vores Music2you Trustpilot, hvor vi modtager den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden.