Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Bas

preloader-black

Bas Guitar

Det er svært at forestille sig en sang uden bas guitar. Bassen lægger en bund i melodien med sine dybe toner og er sammen med trommerne også med til at skabe rytmen og tempoet. Desuden kan bassen også bruges til at skabe genkendelige og ikoniske melodier, der ofte giver et funky udtryk. Det er derfor et rigtig sjovt instrument at spille på, og lige meget om du er begynder eller øvet, så kan du finde din nye bas og alt det tilbehør, du kunne have brug for, her. 

Et flittigt brugt instrument 

El bassen er et populært instrument, og det er med god grund. Den er både god til at starte på, hvis du er nybegynder inden for musik, men alt efter, hvordan der skal spilles, kan bassen også udfordre selv de mest øvede musikere.  

Bas guitar bruges i stort set alle genre, og er derfor et instrument, der spilles af mange forskellige typer af mennesker. Vi synes, at musik er med til at samle folk. Her er bassen et rigtig godt eksempel på en interesse, der deles på tværs af mange stilarter og blandt folk med meget forskellig musiksmag. 

Den rette el bas til dig 

Når man snakker om en bas, er det for det mest el bassen, der menes. Det er derfor også et oplagt instrument, hvis man gerne vil lære at spille mange kendte sange, da den findes i stort set alle sange. 

Vi har et godt udvalg af el bas og akustisk bas, så du kan derfor nemt finde den rette bas til dig, lige meget hvad du leder efter. Vi har basser i forskellige prisklasser og mange forskellige farver. Så kan du nemt tilpasse dit valg af el bas til dit budget og din stil.  

Basser har som regel 4 strenge, men der findes også basser med 5. Her på siden kan du finde begge slags. Vi sælger desuden bas guitar i mindre størrelser. Hvis du er på udkig efter en bas til dit barn, er du altså også kommet til det rette sted. 

Alt du har brug for til din bas 

Ligesom med mange andre instrumenter, findes der en masse tilbehør til bassen. Hvad og hvor meget man har brug for, er fuldstændigt op til, hvad man bruger sin bas til og hvilke behov og ønsker, man selv har. Hos Music2you kan du finde tilbehør til de mest avancerede set-ups. Du kan også sagtens finde et lille udvalg af få ting, som du sagtens kan klare dig med. Dette er til, hvis du bare spiller bas for sjov i din fritid. 

Blandt vores produkter finder du alt, hvad du mangler i form af basforstærkere, baseffekter og tilbehør dertil, basstrenge samt generelt tilbehør til din bas. Du kan derfor nemt få sammensat din bas samling med alt, du har brug for. 

Vær altid forberedt med ekstra strenge 

En ting, vi altid vil anbefale, er at sørge for at have ekstra bas strenge. Der er meget tilbehør, som du godt kan klare dig uden, men der er ikke noget værre end at være klar til at spille og så finde ud af, at en streng er sprunget. Sørg derfor altid for at have ekstra bas strenge på lager, så du kan komme i gang med at spille uden forsinkelser.