Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

El Guitar Strenge

preloader-black

El guitar strenge

Elektriske guitarstrenge er en vigtig faktor for at bestemme lyden og afspilningen af dit instrument. Inden du køber strenge, er det derfor vigtigt at overveje hvor ofte du spiller, hvilken genre og hvilken tykkelse du foretrækker.

Hos Music2you har vi et udvalg af guitar strenge fra førende mærker som Daddario, Dorazio og Ernie Ball. Heriblandt har vi Ernie Balls legendariske slinky-serie og Daddarios EXL-serie. Uanset hvilken spillestil, budget eller spilleniveau du er på, så har Music2you strengene til dig.

Strenge til el guitar

Elguitaren er et af de mest almindelige instrumenter i moderne musik. Der findes mange forskellige variationer af el-guitar strenge og dermed også forskellige tykkelser.

El guitar strenge tykkelse er altafgørende for, hvordan du spiller på guitaren. Det er vigtigt at du får fat i den rigtige tykkelse lige fra begyndelsen. Herunder har vi forklaret nogle fordele og ulemper ved henholdsvis tynde og tykke strenge.

Tynde strenge er lettere at spille på og det er lettere at bende toner. Dog går de lettere i stykker, de giver ikke så meget volume og sustain og kan i nogle tilfælde give nogle summende lyde.

Tykke strenge er sværere at spille på, de kræver en anelse mere fingertryk for at få lyd frem og bende. De giver meget volume og sustain og er gode til at lave stemninger.

En god idé at nye købe strenge til en nyindkøbt guitar

Det er ikke altid at det er nødvendigt at skifte strengene ud på en ny guitar lige med det samme. Men i rigtig mange tilfælde er strengene, som medfølger til den nyindkøbte guitar, af dårlig kvalitet. Derfor vil vi i mange tilfælde anbefale at du køber et sæt strenge lige med det samme, så har du også et ekstra sæt hvis uheldet er ude.

Vi vil til enhver tid anbefale Ernie Ball strenge el guitar, da de laver nogle rigtig lækre guitar strenge el-guitar. Det er et kendt og anerkendt mærke blandt mange musikere, både professionelle og amatør musikere.

Køb dine strenge til elguitar hos os

Hos Music2you finder du billige el guitar strenge til din guitar, hvis dine strenge springer eller bare trænger til fornyelse. Vi er musik eksperter, og vi forhandler derfor kun det bedste på markedet til skarpe priser, så du kan være sikker på at få de bedste strenge til din guitar.

Hvis du er i tvivl om hvilke strenge eller hvilken tykkelse du skal bruge, så tøv ikke med at tage kontakt til os – Vi vil hellere end gerne vil hjælpe dig.