Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Concert Ukulele

preloader-black

Concert ukulele – den lidt større model

Står du og overvejer en concert-ukulele? Så er du kommet til det rette sted. Music2you har et bredt udvalg af concert-ukuleler i forskellige mærker og prisklasser – så uanset om du er begynder eller professionel, er vi sikre på, at du finder din næste concert-ukulele lige her. Concert-ukulelen er lidt større end den klassiske sopran-ukulele, og den har en mere fyldig klang og en dybere tone. Du kan læse mere om forskellen på de to ukuleler lidt længere nede.
Hos Music2you er vi lige så store musiknørder som dig. Vi sætter derfor en ære i at sælge instrumenter af høj kvalitet til gode priser, så alle kan få glæde af musikken. Vores medarbejdere har stor ekspertise, når det kommer til musik og instrumenter, og de er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Stort udvalg af Ukulele, fra concert til sopran og tenor

Her hos Music2you har vi et stort udvalg af concert ukulele i forskellige prisklasser og fra kendte mærker. Du finder desuden også alle de andre typer af ukuleler såsom sopran, tenor, guitarleler og venstrehåndede ukuleler. Mangler du udstyr som strenge, tasker, capo, vægophæng og stativer er du også kommet til det rette sted, da vi fører et stort sortiment af tilbehør til ukuleler. Om du er professionel eller begynder har vi kort sagt alt, du skal bruge. Du finder vores udvalg af forskellige ukuleler samt tilbehør i menuen til venstre på siden.

Concert ukulele eller sopran - Hvilken skal jeg mon vælge?

Det er selvfølgelig et rigtig godt spørgsmål, om man skal vælge en concert-ukulele eller en sopran-ukulele. Sopran-ukulelen kan siges at være den mest klassiske og kendte form for ukulele, men concert-ukulelen har nogle andre egenskaber og en anden lyd, der også gør den interessant. Concert-ukulelen er lidt større end sopranen, og det bevirker, at den spiller højere og med en dybere tone. De to typer af ukulele lyder dog begge fantastisk, og concert- såvel som sopran-ukulele kan nemt tilgås af begyndere. Du finder selvfølgelig et bredt udvalg af begge her hos os. Er du stadig i tvivl om, hvilken ukulele, du skal købe, så kontakt os endelig. Hos Music2you er vi kæmpe musiknørder, og vi er altid klar på en snak om vores instrumenter og på at hjælpe dig med at finde det helt rigtige til den rigtige pris.