Vi bytter julegaver frem til den 22-01-2024

Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Tilbehør

preloader-black

Tilbehør 

Der er masser af tilbehør at finde, hvis man er bassist. Hvis du er på udkig efter at opgradere din samling af bastilbehør, er du kommet til det rette sted. El bassen er et ikonisk og populært instrument, som man hører i stort set alle musikgenrer.  

Som bassist har man derfor mange muligheder for den type af musik, man kan spille. Desuden findes der masser af tilbehør, der kan være med til at gøre det endnu mere sjovt at spille bas. Vi elsker, når folk gerne vil dyrke deres interesse for musik. Vi står derfor klar med alt det tilbehør, du kunne have brug for til at spille på din bas.  

Det skal være sjovt at spille musik, og der er ingen regler for, hvor meget eller hvor lidt udstyr, du skal bruge. Kig dig omkring her på siden for at blive inspireret, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Her kan du finde stativer, remme, værktøj, instrumentpleje, kabler og meget mere. 

Must-haves til din el bas 

Selvom du helt selv kan vælge, hvad du gerne vil have af tilbehør til din bas, er der nogle ting, vi i høj grad anbefaler, at du ejer. Mange af disse er stort set nødvendige for at kunne spille. Først og fremmest har du brug for en forstærker, hvis du spiller på en el bas. Det betyder også, at du har brug for kabler til at forbinde bassen med forstærkeren. Der er ikke så meget ved at spille på en el bas uden en forstærker, så dette er et must-have. 

Det er vigtigt at passe godt på din bas, og for at undgå at den bliver skadet eller halsen bliver skæv, er det bedst at sørge for at have en ordentlig opbevaring til den. Her kan du bruge et bas stativ eller vægophæng. Disse er lavet specifikt til at holde og støtte din bas på den bedste måde, så der ikke er nogen risiko for, at bassen falder og bliver beskadiget. Desuden er det en rigtig god idé at sørge for at have en ordentlig taske eller hardcase til din bas, så du kan transportere den uden at risikere at skade den. 

Hvis du gerne vil kunne stå op, mens du spiller bas, er en rem også nødvendig. Herudover er en tuner også god at have, da det er nødvendigt at stemme din bas hyppigt. Vi vil derudover anbefale at have et lille lager af plektre, da disse er enormt brugbare til at opnå en meget præcis og klar klang. 

Kom aldrig til at mangle et kabel 

Da den mest populære og brugte type af bas er el bassen betyder det også, at meget tilbehør er elektronisk. Og det betyder kabler. Sørg for at have alle de kabler, du skal bruge til dit set-up, da det er rigtig træls lige at have købt noget nyt udstyr og så finde ud af, at man ikke har de rette kabler.  

Hos Music2you finder du blandt andet jackstik kabler og patch kabler, og du kan nemt og hurtigt finde lige det kabel, du har brug for.