Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Noder

preloader-black

Hos Music2you har vi et bredt udvalg af noder i alle prisklasser - Vi er eksperter i noder og musik. Find de noder, som du står og mangler til dit soloinstrument, vokal eller band. Vi har noder til både nybegyndere, letøvede og øvede indenfor forskellige musikgenrer. Hos Music2you har vi fokus på den gode kundeservice og betjening og står i denne forbindelse altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis de noder, som du skal bruge til dit instrument. Gå trygt på opdagelse blandt vores mange noder og find ny inspiration til repertoiret.

Musik noder

At spille på et instrument er en universel glæde for både børn og voksne. Samtidigt er det aldrig for sent at give sig i kast med et musikinstrument og lære, hvad en node er for en størrelse. Du kan enten selv prøve dig lidt frem på egen hånd derhjemme med eks. en begyndernodebog eller opsøge din lokale musikskole og modtage undervisning fra en musiklærer. Her hos Musik2you finder du et væld af musik nodebøger til mange forskellige instrumenter. Såfremt du leder efter en bestemt nodebog, som ikke fremgår af vores hjemmeside, så kontakt os gerne, og vi vil undersøge, om den eventuelt kan skaffes hjem. For os er der ingen tvivl om, musik er helt unik. Med bøger om musik og noder kan du let blive en del af musikken fantastiske verden og blive klogere på eks. jazz, Mozart og hits fra 1980´erne.

Nodehæfter

Med et nodehæfte kan du let lære at spille på forskellige instrumenter som eks. guitar, violin og klaver. Musik kan bare noget helt særligt. Nogle går endda så vidt til at bruge musikken som en metode til at udtrykke bestemte følelser. Med et nodehæfte fra Music2you har du også mulighed for at komme dybere ind i musikken. Måske er der en bestemt sang, du gerne selv vil lære at spille. Hos Music2you har vi nodebøger, som indeholder noder til sange fra kendte danske kunstnere som eks. Anne Linnet og Bent Fabricius-Bjerre. Uanset om det er klaver noder, noder til guitar, bas eller trommer, som du interesseret i at lære eller blive endnu bedre til, er det altid en god ide at have et nodehæfte i nærheden. De fås nemlig på alle slags niveauer og kan hjælpe alle, der har passion indenfor musikken og et brændende ønske om at blive dygtigere til at spille.