Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

D´Addario dBud Ørepropper Billigst på PriceRunner

D´Addario dBud Ørepropper

369,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Ørepropper til musikere og lydteknikere, eller dig som blot elsker musik!

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Kvalitets ørepropper til live musik - Med omskiftelig dB dæmpning

Her finder du D'Addario dBud Premium høreværn, som er det ultimative tilbehør til alle musikere og lydteknikere, der ønsker at beskytte deres hørelse, samtidig med at de opretholder lydkvaliteten. Disse høreværn er designet med D'Addario's patenterede "Sound Valve Technology", som giver dig muligheden for at nyde din musik og samtidig reducere støj med op til 24 dB.

Med dBuds Premium ørepropper kan du høre alle detaljer i musikken og tale med kolleger uden at skulle tage dine høreværn af. De har et lavt lydtrykniveau, hvilket betyder, at de er sikre at bruge i lang tid uden risiko for skade på din hørelse. Derudover er de lette og behagelige at have på og passer perfekt i øret takket være de forskellige størrelser af ørepropper, der er inkluderet.

Disse høreværn leveres med en praktisk opbevarings æske, som gør det nemt at opbevare og tage dem med dig overalt. Du kan bruge dBuds Premium høreværnene i alle situationer, hvor du ønsker at beskytte din hørelse, uden at gå glip af detaljerne i lyden. De er ideelle til koncerter, festivaler, optagelser eller andre steder, hvor høje lyde kan være skadelige for din hørelse.

Bestil dine dBuds Premium høreværn i dag og oplev forskellen! Med disse høreværn vil du få en bedre lytteoplevelse, samtidig med at du beskytter din hørelse på den mest effektive måde.

Pakken indeholder

1 sæt. Øreproppe holder
5 sæt. Propper i forskellige størrelser
1 stk. Safty rem
1 stk. Opbevarings æske

Kunder der har købt dette produkt har også købt