Webshop |Showroom |Værksted


Boss OC-3 SUPER Octave

Boss OC-3 SUPER Octave

949,00 DKK

Lagerstatus: Lagervarer, Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

OC-3 giver dig mulighed for at skifte mellem 3 forskellige oktav lyde. Først og fremmest har den et helt nyt Polyphonic Octave mode. Dernæst har den Drive mode i hvilket der lægges distortion til oktav effekten. Og sidst men ikke mindst har den et OC-2 kompatibelt mode som giver dig den samme oktav effekt som OC-2. De forskellige modes benytter sig af den nyeste DSP teknologi, samt indeholder forbedret pitch præcisering som giver dig stabile oktav effekter. Og hvis du benytter bas indgangen, vil OC-3 automatisk skifte til et frekvens område som passer til en bas. Dermed kan du lave oktav lyd som passer perfekt til en bas.

  • Polyphonic Octave mode giver dig innovativ polyfonisk oktav lyd fra det almindelige guitar signal. V.h.a. Range knappen kan du kontrollere det område som oktav effekten er tilføjet

  • Driver mode, som forvrænger oktav toner og giver en federe og mere rå og aggressiv effekt
  • Inkluderer et OC-2 kompatibelt mode
  • Udstyret med en dedikeret bas indgang. Med OC-3 kan du lave oktav effekter som passer perfekt til en bas

 

Skift mellem tre forskellige oktav lyde

 
Verdens første polyfoniske oktav effekt
V.h.a. den nyeste DSP teknologi er det nu muligt at lave verdens første polyfoniske oktav effekt hvor alle harmonier, selv dem fra et ganske almindeligt guitar signal, kan importeres og bearbejdes. Og med Range knappen kan du bestemme det område til hvilket oktav effekten bliver tilføjet.
 
Drive mode til vilde oktav lyde
OC-3 har et Drive mode, som kan give dig en vild oktav effekt ved at tilføje distortion til oktav lydene.
 
OC-2 kompatibelt mode
V.h.a. dette mode, som er kompatibelt med OC-2 oktav efekt procesoren, kan du sætte tonerne ned med yderligere to oktaver i tillæg til den ene oktav. Du får desuden en langt mere stabil oktav effekt i forhold til OC-2, ved at bruge den nye ”pitch detection process”.
 
Udstyret med bas indgang
OS-3 har en dedikeret bas indgang så du kan lave stabil oktav effekt til din bas. Når du bruger denne indgang skifter en intern processor fuldstændigt over til et dedikeret bas frekvens område, så du opnår den mest ideelle bas oktav effekt.

5 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk
 

Launch BOSS OC-3 Product Demo