Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Biofyld - Kassefyld 440 Liter sæk Billigst på PriceRunner

Biofyld - Kassefyld 440 Liter sæk

Stykpris v/ 1 stk. 299,00 DKK

Stykpris v/ 5 stk. 249,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

FARMfill® Premium 440 liter Miljøvenligt Bio Pakkefyld - Perfekt til webshop's m.v.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Miljøvenligt Bio Pakkefyld 440L - Perfekt til din Webshop! 🌿

Leder du efter en bæredygtig løsning til at beskytte dine varer under forsendelse? Så er dette bio pakkefyld det ideelle valg for dig og din webshop!

Med dette bio pakkefyld kan du ikke kun sikre, at dine produkter når frem til dine kunder sikkert og intakt, men du kan også gøre en positiv forskel for miljøet. Dette pakkefyld er fremstillet af naturlige og bionedbrydelige materialer, der skåner vores planet og reducerer affaldsmængden.

Pakkechipsene er fremstillet af majs og er certificeret komposterbare, og derfor kan man med ro i maven gemme dem, eller de kan smides i komposten eller ud med madaffaldet.

Pakkefyldet leveres i en sække med ca. 440 liter fyld.

Hvorfor skal du vælge bio pakkefyld til dine forsendelser?

🌿 Bionedbrydeligt: Dette pakkefyld nedbrydes naturligt over tid, hvilket reducerer belastningen af plastikaffald på miljøet.

🌱 Miljøvenligt: Ved at vælge bio pakkefyld reducerer du dit fodaftryk og viser din forpligtelse til at bevare vores planet.

📦 Effektiv beskyttelse: Trods sin miljøvenlige karakter giver bio pakkefyld stadig en effektiv beskyttelse af dine varer under forsendelse, hvilket sikrer, at dine kunder modtager deres ordrer i perfekt stand.

💰 Økonomisk fordelagtigt: Bio pakkefyld er ikke kun godt for miljøet, det er også en omkostningseffektiv løsning, der passer til ethvert budget.

Gør en forskel i dag og vælg bio pakkefyld til din webshop. Dine kunder vil sætte pris på din bæredygtige tilgang, og du kan være stolt af at gøre en positiv forskel for vores planet.

 

Bemærk: Dette produkt leveres direkte fra vores leverandør med Danske Fragtmænd - Det er derfor ikke muligt at vælge afhentning i vores showroom. (Ønskes afhentning i showroom, kontakt os venligst).

Der tilbydes ingen fortrydelsesret på dette produkt, da det er specialfremstillet.

Levering vil ske forventeligt i tidsrummet 08:00 til 17:00. Bemærk at hvis der ingen person er ved levering, vil pakken blive stilt på modtagers ansvar. (Ønskes et bestemt sted at pakken skal stilles, skal dette skrives i kommentarfeltet ved bestilling).

Kontakt os for tilbud ved ønske om bestilling af 20+ sække.