Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Krympeflex med lim - Sort Billigst på PriceRunner

Krympeflex med lim - Sort

Stykpris v/ 1 cm Pris fra 1,25 DKK

Stykpris v/ 122 cm Pris fra 1,00 DKK Stykpris v/ 1220 cm Pris fra 0,75 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Sort Krympeflex med lim

Dette produkt kan bruges til mange forskelige opgaver, men bliver typisk brugt til isolering af kabler og aflastning. Det er nemt at påsætte kabel og opvarme med varmluftpistol, dette giver mulighed for reparation af kabler og isolering af samlinger eller følsomme installationer.

Fremragende Beskyttelse:
Denne krympeflex er skabt med fokus på førsteklasses beskyttelse af dine ledninger og forbindelser. Det gode materiale krymper jævnt og stramt rundt om objekterne, og dets indbyggede lim sikrer en vandtæt og langvarig forsegling.

Nem og Effektiv Anvendelse:
Vores krympeflex er designet med brugervenlighed i tankerne. Du skal blot skære den til den ønskede længde, placere den over ledningen, og anvende varme med en varmepistol eller lignende enhed. Resultatet er en fejlfri forsegling, der beskytter dine elektriske forbindelser i lang tid.bDenne sorte krympeflex er velegnet til en bred vifte af applikationer, herunder elektronikreparationer, ledningsisolation og beskyttelse mod miljømæssige påvirkninger. Den er ideel til både professionelle og hobbyister.

Krympeforhold fremgår af størrelsen og vil typisk være 3 til 1.

Kunder der har købt dette produkt har også købt