Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Burnblock brandimprægnering - 10L Dunk Billigst på PriceRunner

Burnblock brandimprægnering - 10L Dunk

1.995,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Miljøvenlig og fuldstændig giftfri brandhæmmende væske, som kan sprøjtes direkte på alle sugende materialer. 

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Burnblock Brandimprægnering - Den ultimative løsning til brandsikring!

Beskyttelse mod brand er afgørende for ethvert hjem eller virksomhed, og det er her, Burnblock brandimprægnering kommer ind i billedet. Dette innovative produkt er designet til at give en effektiv og pålidelig brandsikring, der sikrer dine værdifulde ejendele og vigtige strukturer.

Med Burnblock Brandimprægnering kan du have fuld tillid til, at du har taget de nødvendige skridt for at minimere brandrisikoen. Denne unikke væske er skabt med fokus på kvalitet og sikkerhed. Den er testet og certificeret i henhold til de diverse standarder, hvilket giver dig ro i sindet og trygheden ved at have et pålideligt brandbeskyttelsesmiddel.

Burnblock Brandimprægnering er nem at anvende og kan bruges på en bred vifte af materialer. Uanset om det er træ, tekstiler, juletræer/kranse, kulisser, scenetæpper, rekvisitter eller andre overflader, kan dette produkt effektivt forhindre flammespredning og give øget brandsikkerhed. Med denne 10-liters dunk får du nok væske til at dække store områder og sikre en omfattende brandsikring.

Denne brandimprægnering er ikke kun effektiv, den er også miljøvenlig. Der har været opmærksommehed på at udvikle en væske, der er skånsom mod miljøet uden at gå på kompromis med ydeevnen. Så du kan tage vare på din sikkerhed og samtidig bidrage til at beskytte vores planet.

Brandsikring er ikke noget, man bør tage let på. Vælg Burnblock Brandimprægnering for at sikre dig den bedst mulige beskyttelse mod brand.

Specifikationer:

  • 100% organisk – helt giftfri.
  • Vandbaseret klar væske
  • Ingen misfarvning eller pletter
  • 1 liter dækker ca. 10 kg. Stof
  • Indhold: 10 liter

Genbehandling af emnet er nødvendig efter evt. vask.

Titel Type Størrelse Download
Burnblock-Flyer-2-1.pdf PDF 1.02MB Download
Burnblock-Sikkerhedsdatablad-1.pdf PDF 179.71KB Download

Kunder der har købt dette produkt har også købt