Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Furch Vintage 1 D-SR - Western guitar med L.R.Baggs EAS/VTC Pickup og Hiscox hardcase Billigst på PriceRunner

Furch Vintage 1 D-SR - Western guitar med L.R.Baggs EAS/VTC Pickup og Hiscox hardcase

18.495,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Furch leverer her en højkvalitets westernguitar i massivt træ og et håndbørstet finish, hvilker giver guitaren en beskyttelse  mod hverdagens slitage.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Lækker western guitar der dækker alle dine behov

Vintage 1 fra Furch er en højkvalitets western guitar, der er designet til at give dig, alt det du skal bruge i en guitar. Selve instrumentet er beskyttet af et hånd børstet finish, der beskytter den mod hverdagens slitage, som f.eks. når den er i brug eller udsat for UV-lys. Udover beskyttelsen får guitaren også et mere vintage og lækkert udseende, der får den til at ligne de mere traditionelle instrumenter. Kombineret med andre funktioner, som slidbenroset og kunstig elfenbensbelægning, ånder dette design af et fint og ædelt instrument, der pynter ethvert rum, som den er sat ind i.

For at give en mere rig og afbalanceret lyd er denne vintage models krop konstrueret af massivt træ, der kombinerer et sitkagran soundboard med indisk palisander på ryg og sider. Dermed kommer der en fyldig og lækker lyd, som man slet ikke kan få nok af at høre. Til guitaren medfølger en indbygget pickup, så du hurtigt og nemt kan tilkoble den til en forstærker, når du skal ud at spille koncert eller bare vil øve derhjemme. Selve gribebrættet består af 14 bånd, som er fri fra selve kroppen, så du har masser af muligheder for at spille mange forskellige skalaer og genre.

Til guitaren medfølger en Hiscox hardcase, som er perfekt til at transportere din guitar rundt, når du skal ud at spille koncerter eller øve med en ven.

Features

  • Lækkert design - Kombinationen af kvalitets træ og moderne tilføjelser som kunstig elfenbensbelægning gør, at denne guitar passer perfekt ind i alle rum, den er en del af.
  • 14 bånds gribebræt fri fra kroppen - Så du har rig mulighed for at spille mange forskellige skalaer og genre.
  • Hånd børstet finish - Der giver guitaren god beskyttelse og et lækkert vintageudseende.
  • Indbygget pickup - Så du kan tilkoble guitaren til en forstærker og spille for fuld kraft.
  • Sitkagran soundboard - Der sikrer en kraftig og fyldig lyd, man ikke kan få nok af at høre.

Pakken indeholder

  • 1x Vintage 1 Western guitar fra Furch
  • 1x Hiscox hardcase