Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Akai APC Mini MKII MIDI Controller Billigst på PriceRunner

Akai APC Mini MKII MIDI Controller

795,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Kompakt Mini MIDI Keyboardcontroller med 9 tilknyttede fadere, 8x8 Pad Grid Matrix med 64 RGB-baggrundsbelyste pads

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Nyeste Mini MIDI Keyboardcontroller på markedet!

APC Mini MK2 er en alsidig og kompakt Mini MIDI keyboardcontroller, designet til den udøvende musiker eller den konventionelle komponist, og er den nyeste version af Ableton Live-controller fra Akai.

APC Mini MK2 er udstyret med 9 fadere til at justere lydstyrken, panorere, indsætte effektsender og mere for jævn, intuitiv kontrol af dine sessioner. Med de 64 nye RGB-baggrundsbelyste pads på et tilpasseligt 8x8 gitter afspejler nøjagtigt klip fra din Ableton Live Session, og er altid inden for rækkevidde for den ultimative kreative oplevelse.

Med Device Mode bliver APC Mini-faderne automatisk knyttet til de otte makrokontroller på Ableton Lives valgte enhed. Styr flere parametre med én fader, for at generere nye og innovative lyde.

Drum Mode giver problemfri integration med Abletons trommestativ, der isolerer en 4x4 kvadrant af APC Mini for at styre Ableton, mens du stadig giver dig mulighed for at tildele de resterende pads. Dette giver mulighed for ultra-tilpassede pad-layouts og lige så opfindsomme som kreative præstationer – ikke opnåelige med nogen anden APC-controller.

Real-time Smart Scale View Mode giver hidtil uset visuelt feedback og øjeblikkelig ændring af taster og skalaer i enhver kompakt Ableton-controller. Notes-tilstanden leverer en ny performance workflow, der giver dig mulighed for at spille tonehøjde-perfekte musikalske dele i Ableton uden at spille forkerte toner.

Fuldt integreret software

Begynd at skabe og lave musik med dette kraftfulde klip, der lancerer DAW spækket med instrumenter, mix-effekter, samples og evnen til at optage og mixe lyd og MIDI. Ableton Live Lite tilbyder alle værktøjerne til at omdanne dine musikalske ideer til spændende sange og optrædener. Løft din lyd med den medfølgende virtuelle instrumentpakke fra det prisvindende lyddesignfirma AIR Music Technology.

Udover Ableton Live Lite inkluderer APC Mini MK2 også flere plugin-instrumenter i verdensklasse, herunder Hybrid 3 - en kraftig polyfonisk analog synth, Mini Grand - et akustisk klaverinstrument og Velvet - et vintage elektrisk klaver.

Features

  • 8x8 Pad Grid Matrix med 64 RGB-baggrundsbelyste pads
  • 9 tilknyttede fadere
  • Smart Scale View Mode for Real-me Project Feedback
  • Dedikerede scenestartknapper
  • Node- og trommetilstande for de mest spilbare pads og inspirerede forestillinger
  • 4 retningspile til at navigere i klipmatrix

Specifikationer

  • Mål (B x D x H): 240 x 210 x 32 mm
  • Vægt: 0,81 kg
Titel Type Størrelse Download
Akai-APC-mini-mk2-User_Guide.pdf PDF 4.00MB Download