Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Udsolgt
Akai MPK Mini Plus - Midi keyboard Billigst på PriceRunner

Akai MPK Mini Plus - Midi keyboard

Produktet er udsolgt.

1.385,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

37 tangenters MIDI Keyboard med 8 RGB baggrundsbelyste trommepads, Pitch Bend-, Modulation Wheel-controllere og meget mere!

Lagerstatus: Ikke på lager, Ring for leveringstid!

Storebroren i MPK-serien - 37 tangenter og RGB-pads

Akai MPK Mini Plus er storebroren i MPK-serien, der er designet specielt til dig, som er på farten, om du er DJ, producent eller musikere.

Akai MPK Mini Plus MIDI Keyboard er udstyret med 37 anslagsfølsomme tangenter med Gen 2 Dynamic Keybed, som giver udvidet melodisk og harmonisk musikskabelse. 3 hele oktaver til tohånds akkorder, arpeggiation, soloer, som leverer nodedynamik og respons i højestekvalitet.

Med dens indbyggede polyfoniske 2-spors step/live Sequencer får du nye melodiske og trommemønstre i farten. 8 toner af polyfoni pr. trin, 16 toner pr. Drum Step og en indbygget Arpeggiator tilbyder et hav af kreative muligheder. Den smarte OLED-skærm, giver mulighed for at skifte mellem de mange forskellige lyde midi keyboardet indeholder.

De 8 hastighedsfølsomme RGB-baggrundsbelyste MPC trommepads tilbyder, foruden dynamiske beats og programmere trommer, også muligheden for programændring. MPK Mini Plus har som den eneste dedikerede Pitch Bend- og Modulation Wheel-controllere.
MPK Mini Plus har 8 Encodes med tilknyttede 360-drejeknapper, som giver dig mulighed for tilføje endnu mere dybde og dimensioner ved at tilføje effekter: filtre, automatisering, panoreringskontroller og andet til præcis skriveautomatisering.

MPK Mini Plus har to tilstande: Chords Mode spiller flere toner og inversioner med en enkelt toneart, og Scales Mode gør det muligt for keyboardet kun at spille toner i den valgte skala - begge med 15 skalaindstillinger.

Du kan både tilslutte MPK Mini Plus til PC eller Mac via det medfølgende USB Kabel eller via 5-bens MIDI-enhed, og brug CV/Gate-stikkene og Sync I/O til at trigge og styre din Euro-rack og andre modulære synths. MPK Mini Plus er alsidig nok til enhver musiker, der ønsker at få mest muligt ud af deres yndlings DAW, VST instrumenter og analoge gear.

Features

  • 37 mini - 2. generations dynamisk tastatur
  • 8 RGB-baggrundsbelyste MPC-trommepads
  • Trinsekvens
  • CV/Gate-stik og Sync I/O
  • 5-bens MIDI In/MIDI Out
  • Dedikerede Pitch Bend og Modulation Wheels
  • Tildelbar joystick-controller
  • DAW transportkontrol
  • Tildel effekt med 8 tilknyttede 360-drejeknapper

Pakken indeholder

1 stk. Akai MPK Mini Plus MIDI Keyboard
1 stk. USB Kabel
1 stk. Brugermanual

Titel Type Størrelse Download
MPK-mini-Plus---User-Guide.pdf PDF 2.68MB Download