Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Blackstar FLY 3 El-guitar forstærker - Neon Gul Billigst på PriceRunner

Blackstar FLY 3 El-guitar forstærker - Neon Gul

659,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Smart og kompakt El Guitar forstærker fra Blackstar med mulighed for at kører på batteri - Neon Gul

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Guitar forstærker som er nem at have med på farten

Fly-3 el guitar forstærker fra Blackstar er en innovativ og banebrydende 3 watt mini-forstærker. Den indeholder to kombinerede kanaler, lydbånds forsinkelse og den Blackstar patenterede Infinte Shape Feature (ISF) samt meget mere, som tilsammen skaber den perfekte kompakte bærbare elguitar forstærker. ISF giver dig muligheden for at ændre lyden på forstærkeren, hvilket betyder du får uendeligt mange muligheder, når du vil bestemme tonen. Derudover gør lydbånds forsinkelseseffekten, at forstærkeren resonerer under afspilningen.

Med indbygget MP3/ line in-stik kan du oprette forbindelse til din MP3-afspiller, mobiltelefon, tablet osv. så du kan jamme med til dine yndlingsnumre. Det medhørende emulate output-stik kan bruges til hovedtelefoner, så du ikke larmer i hele huset, mens du er i gang med at øve til langt ud på natten. Derudover er denne forstærker bygget til at kunne være batteridrevet, så du kan tage den med overalt og spille.

Flot design med fokus på lyden

Selvom det er en kompakt forstærker, er der ikke ofret noget på lydkvaliteten. Dette høres, da dens unikke design skaber en fantastisk tonebalance og en fornemmelse af en større guitarforstærker selv ved lave lydstyrker. Der er blevet brugt utallige timer på at lave kabinettet sådan, at der bliver opnået en lyd præstation, der normalt ikke er i en mini-forstærker. Indholdet er sikret og afstemt, så du får den optimale tone respons, samtidig er der anvendt matematiske modeller til at have moduler af træ. Dette bevarer basresponsen, samtidig med at designet er blevet opgraderet til et nyt niveau. Dette efterlader dig med den bedst mulige lyd i en lille kompakt forstærker.

Features

  • Kompakt og lille design - Der gør den nem at tage med på farten.
  • Indbyggede funktioner - Herunder ISF og lydbånds forsinkelseseffekt, så du kan få lige den dynamisk tone og lækre lyd, du vil have.
  • Indbygget MP3/ line-in indgang - Så du kan oprette forbindelse til din computer, tablet m.m.
  • Hovedtelefons output - Så du kan spille til langt ud på natten uden at forstyrre andre.
  • Mulighed for at være batteridrevet. (Batterier ikke inkluderet)