Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Tilbud
AUDIENT EVO 16 24in/28out Audio Interface Billigst på PriceRunner

AUDIENT EVO 16 24in/28out Audio Interface

3.595,00 DKK 3.695,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

EVO 16 giver dig op til 24 indputs og 28 outputs, som nemt kan tilsluttes via USB.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Lydkort i højeste lydkvalitet og nyeste teknologi

Audient EVO 16 Audio Interface er den nyeste og næste generation af lydkort på markedet. Den giver dig en krystalklar og yderst professionel lyd, ved hjælp af dens avancerede converter-teknologi i et smart og kompakt design. Den er helt perfekt til dig med interesse for musikverdenen, podcast eller live-streaming.

Med dens 8 EVO-preamps mikrofonforstærkere, kombinerer alle fordelene ved analog med en digitalt styret præcision, dette resulterer i et forstærknings område på helt op til 121 dB. Dermed leverer denne interface en nøjagtig lyd, i meget høj kvalitet, og med en meget lav ventetid, hvilket giver dig et langt bedre slutprodukt. Dertil ved hjælp af dens Smartgain-funktion giver den dig mulighed for en perfekt og automatisk indstilling af niveauerne på alle 8 kanaler, på under 30 sekunder, og med dens programmerbar funktiontast lagre den din indstillinger, hvilket resulterer i du kan optage meget nemmere og langt hurtigere.

Til sidst men ikke mindst, indeholder EVO 16 også en topmoderne drejeknap-betjening. Hvilket giver dig mulighed for, at justere i alle indstillingerne blot på en knap. Det kan være alt fra højttalere og hovedtelefoner til andre kanaler. Den gør din indspilning proces så simpel som mulig, og sørger for at du slipper for at bøvle med det tekniske. Derudover er den udstyret med et intellegent og brugervenligt EVO Motion IU-system, som oplyser dig om al relevant information på en højopløselig farveskærm.

Lydkortet er USB-drevet, hvilket vil sige, at den ikke kræver strømforsyning for, at fungere. Denne optager er derfor et super alternativ til dig, som er på farten, og ønsker den bedste lydkvalitet, uanset hvor du er.

Features

  • 8 EVO mikrofon forforstærkere
  • Smartgain på alle kanaler
  • EVO Motion UI kontrolsystem
  • Audio Loop-back
  • Programmerbar funktionstast