Shop efter Kategorier

Privatlivspolitik for kunder hos Music2you

Music2you behandler og beskytter dine personlige data. De samme regler gælder for alle vores platforms om du handler direkte hos os eller igennem hjemmesider/webshop. Denne privatlivspolitik forklarer hvordan vi indsamler og bruger dine data. Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder.   

Oplysninger, som vi indsamler om dig, og hvorfor

Music2you indsamler, opbevarer eller behandler ikke følsomme personoplysninger.

Her er de generelle kategorier af almindelige personoplysninger, som vi kan indsamle om dig, og årsagerne hertil:

Oplysninger, som du afgiver frivilligt

Registreringsoplysninger, når du opretter en konto på music2you, bestiller varer (fysisk, telefonisk eller online), tilmelder dig nyhedsbrev, indsamler tilbud eller får lejekontrakt. (Navn, adresse, tlf. nr., e-mail)

  • identificere dig vil din konto eller kundenummer
  • underrette dig om ændringer eller opdateringer til vores tjenester og dine bestillinger

Transaktionsoplysninger
Når du afgiver en ordre hos os for at:

  • behandle dine ordrer og for at fakturere dig (bemærk dog, at Music2you aldrig opbevarer dine kreditkortoplysninger i vores systemer)
  • sende dig statusopdateringer på din ordre
  • svare på dine ordreforespørgsler og spørgsmål og for at løse problemer
  • udføre analyser og research med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester
  • beskytte dig og tjenesterne ved at søge at opdage og forhindre svig eller andre handlinger i strid med vores vilkår eller andre politikker

Cookies og lignende teknologier
så vi kan:

  • måle og analysere brugen og effektiviteten af ​​vores tjenester
  • tilpasse vores varesortiment

Hvem deler vi personoplysninger med

Vi vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.

Sikkerhed

Music2you lægger stor vægt på at beskytte dine oplysninger fra og mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse. Vi implementerer de passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte sådanne oplysninger.

Dataopbevaring

Music2you vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det (for eksempel, mens du har en konto hos os, eller for at gøre det muligt for os at opfylde vores retlige forpligtelser, herunder skattemæssige og regnskabsmæssige forpligtelser).

Vi vil slette eller permanent anonymisere dine personoplysninger på det tidspunkt, hvor vi ikke længere behøver at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personoplysninger er blevet opbevaret i sikkerhedskopi-arkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning er muligt.
 

Dine rettigheder
Music2you respekterer dine rettigheder. Nedenfor er en oversigt over dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, som vi håndterer:

  • Music2you hjælper dig gerne med at gennemgå eller opdatere dine personoplysninger. Hvis du ønsker at rette eller anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet under overskriften “Sådan kontakter du os” nedenfor.
  • Du kan gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandling af dine personoplysninger. Du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os via kontaktoplysningerne, der er angivet under overskriften “Sådan kontakter du os” nedenfor.
  • Du har til enhver tid ret til at fravælge modtagelse af markedsføringsmeddelelser, som vi sender dig. Du kan udøve denne rettighed ved at kontakte os, eller bruge afmeld funktionen i f.eks. nyhedsbreve.
  • Hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du trække dit samtykke tilbage til enhver tid. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling, som vi udførte før din tilbagetrækning

Opdateringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden som reaktion på skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Når vi opdaterer vores privatlivspolitik, vil vi træffe passende foranstaltninger for at informere dig, i overensstemmelse med betydningen af de ændringer, som vi foretager. Vi vil indhente dit samtykke til eventuelle væsentlige ændringer til privatlivspolitikken, hvis og hvor dette kræves ved gældende databeskyttelseslove.

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os vil e-mail: info@music2you.dk
 

Tilmeld Nyhedsbrev

 




Du har mulighed for at få nyheder fra Music2you direkte til din mailbakke.

 
Klik på linket nedenunder for at tilmelde dig!

TILMELD