Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Apogee Groove Mobil USB DAC og hovedtelefon forstærker Billigst på PriceRunner

Apogee Groove Mobil USB DAC og hovedtelefon forstærker

2.095,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Med Groove fra Apogee får du studiekvalitetslyd i høretelefonerne, med på farten.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Apogee Groove hovedtelefon forstærker der giver dig den bedste lydkvalitet


Apogee Groove fra Apogee giver dig muligheden for at opleve den samme lydteknologi af høj kvalitet, som der findes i verdens mest prestigefyldte optagestudier. Det er nemlig nu muligt med denne enhed at lytte til musik i hi-res tabsfri forbindelse på din Mac, IOS-enhed eller PC. Ved blot at tilslutte din enheds USB-port til denne hovedtelefon forstærker giver det dig 4 ekstra premium digital-til-analog konvertere per kanal. Dette er skabt for at opnå det højeste dynamiske rækkevidde og den laveste forvrængning for enhver enhed i sin klasse. Derudover giver Grooves output rigelig strøm ved enhver impedans, og sammen med Apogee Constant Current Drive teknologien lyder dine høretelefoner bare bedst. Du vil blive forbløffet over forskellen i lydkvaliteten herunder det præcise stereobillede, den stødende bas og de forbløffende klare high-hatte.

I over 30 år har Apogee været den førende innovatør inden for digital lydoptagelse. Dermed har alt fra jazz musikere til rocksangere været afhængige af Apogee-udstyr til at indfange GRAMMY-vindende optagelser. Nu kan du for første gang få den samme kvalitet af lyd tilgængelig i en enkelt enhed, som er dedikeret til at levere den ultimative lydoplevelse.

Specifikationer

  • Enkelt og nemt design - Så du nemt kan have den med i tasken uden den fylder.
  • USB-drevet indgang - Så du hurtigt og nemt kan tilslutte den til din enhed og begynde at nyde den høje lydkvalitet med det samme.
  • 4 premium digital-til-analog konvertere per kanal - Som giver den højeste dynamisk rækkevidde og den laveste forvrængning.
  • Apogee Constant Current Drive - Som gør, at dine hovedtelefoner kommer til at kunne fange alle detaljer i musikken.
  • Hi-res musik med en tabsfri forbindelse.

Pakken indeholder

  • 1 stk. Apogee Groove fra Apogee