Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Apogee Duet 3 Dock Billigst på PriceRunner

Apogee Duet 3 Dock

1.165,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Duet Dock passer til Apogee Duet 3 lydkort og giver dig nemmere mulighed for fuld udnyttelse af dit lydkort.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Den ultimative hjælper til dine optagelser

Duet Dock fra Apogee er den bedste måde, du kan få bedst mulig udnyttelse af din Duet 3’s mange muligheder og funktioner. Enheden placerer nemlig din Duet 3 i en ideel vinkel for hurtige justeringer og synlighed af målere og af igangsatte funktioner. Dermed bliver det meget nemmere for dig at have et godt overblik samt mere overskud, mens du er i gang med at optage din musik. På den måde kan du også meget nemmere finde plads til at lave den perfekte lydoptagelse, lige som du vil have den. Eller måske giver overblikket dig lysten til at begynde og lave mere eksperimenterende og unik musik. Dermed er denne enhed den perfekte hjælper til dine lydoptagelser.

Stikkene på bagpanelet af enheden gør det også lettere for dig at organisere og slutte dine kabler til Duet 3. Dermed kan du have meget mere orden i dine ledninger, så de ikke bliver filtret sammen og skaber uorden i dit hjem eller mobilstudie. Dermed giver dens gennemtænkte design dig et mere stilfuldt og organiseret studie. Derudover passer dens stilrene design perfekt ind i dit hjemmestudie.

Features

  • Stilrent design - Som sikre, at den passer perfekt ind i dit hjemmestudie.
  • Organisering af kabler - Så du er sikret mod filtrering af kabler og ledninger og dermed har et mere stilfuldt og organiseret studie.
  • Ideel vinkel placering - Som giver dig et bedre overblik og overskud, når du skal se efter de mange funktioner og målere under optagelser.