Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Casio CT-X700 Keyboard - Sort Billigst på PriceRunner

Casio CT-X700 Keyboard - Sort

1.749,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Kompakt og rejsevenligt Keyboard med integreret AiX-lydkilde, forbedret og baggrundsbelyst LCD-skærm og masser af topmoderne features!

Lagerstatus: På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
stk.

Kompakt keyboard med AiX-lydkilde

Dette CT-X700 Keyboard fra Casio er et smart og brugervenligt keyboard, som giver dig mulighed for, uanset hvor du er i din musikkarriere og uanset budget, ikke gå på kompromis når det gælder lydkvalitet, samtidig med det kommer i et rejsevenligt og kompakt størrelse.

Casio CT-X700 er udstyret med 61 anslagsfølsomme klavertangenter i fuld størrelse, som leverer en klaverlyd i topkvalitet takket være den unikke AiX-lydkilde, og giver dig mulighed for at skifte mellem 3 forskellige niveauer. Samt de 12cm 2x 2,5W indbyggede højttaler fuldender den fantastiske klang og gode lyd keyboardet leverer. I midten er der en forbedret og baggrundsbelyst LCD-skærm, som udsender nyttig og praktisk info ved brug. 

Casio sætter ingen begrænsninger for kreativiteten

Casio CT-X700 er udstyret med en masse topmoderne funktioner, som samtidig er super nemme at benytte såsom: Arpeggiator, Auto-akkompagnement, akkordordbog, Automatisk harmonisering, Registrering og de forskellige musik forudindstillinger, giver dig mulighed for at spille præcis som du vil og med lethed.

Keyboardet har hele 600 forskellige toner, med 195 forskellige rytmer og mønstre. Du får også 48 toners polyfoni. Dette giver dig mulighed for, at mixe alle tonerne på en gang, nøjagtig som du ønsker. Klaveret har til sidst, men ikke mindst også den smarte egenskab, at have 160 indbyggede sange, som giver adgang til at du kan spille mange forskellige stilarter.

 Tilbyder gratis undervisningsforløb til alle niveauer

Når du køber et Casio CT-X700 Keyboard er der mulighed for, at installere Chordana Play for Piano-appen. Eller du kan bruge Keyboardets indbyggede lektionssystem, som giver dig mulighed for at indspille dine musikideer med det sekssporede indspilningssystem. Benyt biblioteket med de 100 indbyggede sange. Brug Casios Step-Up Lesson system til at lære nye sange og teknikker, mens displayet viser notation og fingersætning.

Tastaturet har en USB-port* for nem tilslutning til en computer. Op til 10 numre kan gemmes på tastaturet ud over de indbyggede numre. Ved hjælp af lydindgangsporten kan du spille dine yndlingssange, hvor du omdanner tastaturet til at bruges som afspilningsenhed ved at tilslutte en lydafspiller, såsom en digital lydafspiller eller cd-afspiller, og spil med.
*Kompatibel med følgende enheder: Windows® Vista (32-bit), Windows® 7 (32-bit, 64-bit), Windows® 8.1 (32-bit, 64-bit), Windows® 10 (32-bit, 64-bit), Mac® iOS (10.7 eller nyere).

Features

  • 61 anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse
  • 600 lyde, 195 rytmer og 160 indbyggede sange
  • Nyt og endnu bedre LCD display og vellydende højttalere
  • Hovedtelefonudgang, Audio-in, class-compliant USB-MIDI
  • Smart placeringsplads til smartphone og iPad
  • Der medfølger AC adapter (kan også bruge 6x AA-batterier, som sælges separat)