Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Casio CT-S1000V Keyboard - Sort Billigst på PriceRunner

Casio CT-S1000V Keyboard - Sort

2.795,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

61 Tangenters Pro Keyboard med Vocal Synthesis-teknologi og hav af fede features og muligheder i kompakt, rejse- og brugervenligt design!

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Kompakt Pro keyboard med Vocal Synthesis-teknologi

Dette CT-S1000V Keyboard fra Casio er udstyret med den nye og unikke Vocal Synthesis-teknologi, der giver dig nye kreative muligheder og frihed til udfolde diot musikalske udtryk.

Med sine 61 fuldstørrelses berøringssensitive tangenter, der følger et slankt og stilfuldt design, er det de perfekte tangenter, der stadig giver en akustisk følelse. Det funktionelle design giver dig intuitive kontroller og ved hjælp af et baggrundsbelyst LCD-display med nem, intuitiv grænseflade, og sammen med Firmware-softwaren får du brugebare MIDI-beskeder som giver dig alt, hvad du behøver for nem og hurtig opsætning. Det drejelige multihjul gør det også supernemt for dig at udnytte de indbyggede funktioner på keyboardet.

Dette keyboard har gode grunde til, at du altid vil opleve dens fantastiske lydkvalitet på sit bedste med de indbyggede højttalere, som er designet omkring Casios eget avancerede Horisontale Bass-Reflex System, som både leverer en kraftfuld low-end lyd og punch og klarhed. Dertil kan du ved hjælp af surround sound-funktionen, opleve musikkens fulde kraft og vibration, eller ved brgu af volume-sync EQ, der automatisk justerer tonen i forhold til lydstyrken for en fuld lyd, selv ved lav lydstyrke. Dermed kan du meget nemmere høre alle nuancerne i musikken og få en meget bedre overblik over, hvad du spiller.

CT-S1000V er udstyret med en række tilslutningsmuligheder. Line out-stikkene lader dig nemt forbinde til et PA-system, keyboardforstærker eller andet udstyr til liveoptrædener, optagelsessessioner eller andre indstillinger, og de indbyggede højttalere kan slås fra. Tilslut andet MIDI-kompatibelt udstyr og brug CT-S1000V som MIDI-lydkilde eller som MIDI-controller. Du kan endda bruge CT-S1000V som en Bluetooth®-højttaler med din smartphone eller tablet.

Dette keyboard er desuden designet til, at du nemt kan tage det med på farten, hvor der er monteret en remstift dvs- ingen tastaturstativ, bord eller skrivebord er påkrævet. Dermed om det er til scenebrug, til at øve derhjemme eller i studiet - eller der hvor inspirationen og kreativiteten rammer dig, har du dit keyboard ved din side.

Moderne indbyggede funktioner til din kreativitet

Med den indbyggede micro USB-port kan du forbinde dette keyboard til enhver PC, Mac, IOS eller android-enhed uden drivere eller installation. Dermed kan du fx bruge CASIO MUSIC SPACE-app eksklusivt til Casios digitalklaver- og keyboardbrugere. Når den er tilsluttet et Casio-klaver eller keyboard, fungerer den som digitale noder, musiklærer, en liveoptræden-simulator og som en all-round app til at nyde at lære at spille musik. Den er både for helt nybegyndere, folk der gerne vil genoptage deres instrument, og alle, der ønsker at opleve en ny måde at spille på. Udvid din nydelse af musik ved at se, lytte og spille gennem appen.
CASIO MUSIC SPACE er til gratis download - og kan hentes her

Så uanset hvilken slags stemning, du er i, er din Casiotone altid klar til at bakke dig op med livlige akustiske trommer, bundsolide baslinjer, hornensembler, rytmeguitarer og meget mere.

AiX Sound Source leverer en lydkvalitet og lydmuligheder, som du normalt forventer fra et keyboard, der koster mange tusinder kroner. Hvis du bare tænder for dette instrument, får du f.eks. et udtryksfuldt tysk koncertflygel placeret i en virtuel koncertsal. Med 800 forskellige instrumentlyde finder du alt fra strygere til synths og meget mere.

Her finder du info og downloads til dit CT-S1000V Keyboard

Features

  • 61 touch-respons-taster i fuld størrelse plus pitch bend-hjul
  • Lyst baggrundsbelyst LCD-display med nem, intuitiv grænseflade
  • 3 tildelte knapper til styring af modulering, effekter, filtre og meget mere
  • Vokalsyntese med personlige tekster via den gratis Lyric Creator-app
  • 800 AiX-drevne toner og 243 fuld akkompagnement rytmer
  • Redigerbare DSP-effekter
  • Kraftfuldt basrefleks stereohøjttalersystem med surroundeffekt
  • Lydsampler og 6-spors MIDI-optager
  • Stroppins til at spille hvor som helst
  • 1/4" linjeudgange til tilslutning til mixere, PA-systemer osv.
  • Klassekompatibel USB-MIDI tilsluttes til enhver enhed
  • Designet til at fungere med den gratis Casio Music Space iOS/Android-app
  • Inkluderer WU-BT01 Bluetooth MIDI/Audio-adapter
  • Valgfri 6x AA-batteristrøm (AC-adapter og musikstøtte inkluderet)
Titel Type Størrelse Download
CTS1000V-User_Guide-EN.pdf PDF 21.70MB Download
CTS1000V-Quickstart_Guide-EN.pdf PDF 5.25MB Download