Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Tilbud
Casio LK-S450 Keyboard med lys i tangenterne Billigst på PriceRunner

Casio LK-S450 Keyboard med lys i tangenterne

2.149,00 DKK 2.249,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Et godt begynder keyboard, med indbygget lys i tangenterne.

Dette keyboard har et flot og brugervenligt design, som giver dig mange muligheder!

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Keyboard med et gennemtænkt og funktionelt design

LK-S450 fra Casio er et yderst brugervenligt keyboard med en fantastisk lyd, og utrolig mange funktioner. Med 61 fuldstørrelses berøringssensitive tangenter, der følger et slankt og stilfuldt design, er det de perfekte tangenter, der stadig giver en akustisk følelse. Alle tangenter kan gennem Chordana appen lyse op og vise dig, hvilke tangenter du skal trykke på for at spille din valgte sang. Det funktionelle design giver dig intuitive kontroller og en LCD-skærm, som giver dig alt, hvad du behøver. Det drejelige multihjul gør det også supernemt for dig at udnytte de indbyggede funktioner på keyboardet.

Dette keyboard har gode grunde til, at du altid vil opleve dens fantastiske lydkvalitet på sit bedste. For det første leverer det indbyggede bashøjttalersystem punch og klarhed i hele lydstyrkens rækkevidde. Dermed får du lydstyrkens kraft og klarhed fra højttalerne lige ind, så det kan mærkes i kroppen. For det andet kan du slå SURROUND til, så lyden fra højttalerne placerer dig lige i midten. Dermed kan du meget nemmere høre alle nuancerne i musikken og få en meget bedre overblik over, hvad du spiller. Dette keyboard er desuden designet til, at du kan tage det lige hvorhen, du vil, da den kan være batteridrevet på 6 AA batterier. På den måde kan du altid spille, lige hvor du vil, eller når inspirationen og kreativiteten rammer dig. Der er også indbygget mikrofon indgang, så du kan synge ud gennem højttalerne, mens du spiller.

Moderne indbyggede funktioner til din kreativitet

Med den indbyggede micro USB-port kan du forbinde dette keyboard til enhver PC, Mac, IOS eller android-enhed uden drivere eller installation. Dermed kan du bruge den gratis spil-app Chordana til at lære alle dine yndlingssange. Med 200 forskellige rytmer er dette keyboard din perfekte jamming partner. Du skal blot spille et par toner, og det vil skabe et helt baggrundsbånd, der reagerer ubesværet på den måde, du spiller på. Så uanset hvilken slags stemning, du er i, er din Casiotone altid klar til at bakke dig op med livlige akustiske trommer, bundsolide baslinjer, hornensembler, rytmeguitarer og meget mere.

AIX Sound Source leverer en lydkvalitet og lydmuligheder, som du normalt forventer fra et keyboard, der koster mange tusinder kroner. Hvis du bare tænder for dette instrument, får du f.eks. et udtryksfuldt tysk koncertflygel placeret i en virtuel koncertsal. Med 600 forskellige instrumentlyde finder du alt fra strygere til synths og meget mere. Du kan også optage op til 5 forskellige sange, som du har spillet. Dermed er dette et funktionelt og moderne klaver til alle aldre, som med sin gode pris, er noget, som alle har råd til.

Features

  • Funktionelt og transportabelt design - Så du kan tage den med overalt helt uden problemer.
  • 61 fuldstørrelses berøringssensitive tangenter - Så du får en realistisk og dynamisk spilleoplevelse.
  • Oplysende tangenter - Der lyser bestemte tangenter op, der kan hjælpe dig med hurtigt at lære nye sange.
  • Bas højttalersystem med surround funktion.
  • 5-track sang optager.
  • USB-MIDI forbindelse - Dermed kan du tilslutte din computer eller mobil til og bruge f.eks. Chordana appen.
  • Mikrofon input.
  • Mulighed for at være batteridrevet.
  • 600 forskellige instrumentlyde og 200 forskellige rytmer.
  • AIX-lydkildet - Der garanterer dig en dynamisk og fyldig lyd.

Kunder der har købt dette produkt har også købt