Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Casio CT-S1 Digitalpiano - Sort Billigst på PriceRunner

Casio CT-S1 Digitalpiano - Sort

1.849,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Flot designet og vellydene digitalpiano fra Casio, som både fåes i Sort, Hvid og Rød. Kan tilsluttes til pc eller smartphone via USB.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

El-klaver i en gennemtænkt størrelse

Casiotone Digitalpiano er et fantastisk keyboard, som er udstyret med 61 anslagsfølsomme tangenter i fuld størrelse, som kan skifte mellem 3 forskellige niveauer. Dette klaver leverer en klaverlyd i topkvalitet takket være den unikke Casio’s AiX-lydkilde. Samt de 2 x 2,5w indbyggede højttaler el-klaveret er udstyret med, giver det tilsammen en fantastisk klang. Derudover er dette Casiotone Digitalpiano bygget i en super gennemtænkt størrelse, hvilket åbner en masse muligheder for dig, som er meget på farten. Det har et smart skulderstrop beslag, og en vægt på kun 4,5 kg. Det giver dig muligheden for, at have dette el-klaver med dig overalt, og sætter ingen begrænsninger.

Casio sætter ingen begrænsninger for kreativitet

Casiotone Digitalpiano er udstyret med en masse topmoderne funktioner, som samtidig er super nemme at benytte. Så dette el-klaver er perfekt til dig som godt kan lide lidt ekstra funktioner, men samtidig have tid til at fokusere 100% på musikken. Klaveret har nemlig hele 61 forskellige toner, hvor der samtidig er mulighed for at tilføje ekstra funktioner indover. Du får også 64 toners polyfoni. Dette giver dig mulighed for, at mixe alle tonerne på en gang, nøjagtig som du ønsker. Klaveret har til sidst men ikke mindst også den smarte egenskab, som giver adgang til at du kan spille mange forskellige stilarter. Det kan f.eks. være du ønsker, at spille lidt mere klassisk musik. Så er el-klaveret altså udstyret med 12 klassiske toner, som åbner en hel masse muligheder.

Tilbyder gratis undervisningsforløb til alle niveauer

Når du køber et Casiotone Digitalpiano EL Klaver er der mulighed for, at installere appen Chordana Play for Piano. Via app'en er der mulighed for, at ændre i instrument indstillingerne, som f.eks. tempo eller lyd, læse noder via PDF filer og tilkoble dine yndlingssange. Der er mulighed for, at lagre forskellige koncert spil sange, bruger sange og diverse musikbibliotek sange. Der er adgang til tilslutning til computer, tablets og næsten alle smartphones hvilket giver dig mulighed for, at bruge det som MIDI keyboard.
Dette giver dig en fantastisk støtte, uanset hvilket niveau du spiller i. Er du nybegynder, kan det hjælpe dig godt på vej og give dig et godt afsæt ind i musikkens verden. Er du derimod meget øvet, og spiller på et højt niveau kan denne app give dig endnu flere udfordringer.
Ønsker du at spille uden at forstyrre andre, og samtidig leve dig fuldt ind i musikkens verden, så er der mulighed for at tilslutte høretelefoner.

Funktioner

  • Anslagsfølsomme tangenter, som kan skifte mellem 3 niveauer
  • AiR lydkilde 
  • 2 x 2,5W indbyggede højttaler
  • 61 forskellige toner
  • 64 toners polyfoni 

Størrelse og udseende:
Højde: 8,3 cm.
Bredde: 93 cm. 
Dybde: 25,5 cm.
Vægt: 4,5 kg. 
Farve: Sort

Kunder der har købt dette produkt har også købt