Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Casio AP-270 Celviano - El Klaver - Hvid Billigst på PriceRunner

Casio AP-270 Celviano - El Klaver - Hvid

6.495,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Klaviatur med den prisbelønnede AiR-lydkilde fra Casio, med nye grandpiano lyde, som simulerer hele klangen af instrumentet.

Perfekt klaver i middelklassen.

Lagerstatus: På fjernlager, Leveringstid 5-7 hverdage
stk.

EL Klaver som giver en utrolig lyd

AP-270 er et lækkert EL Klaver som har en helt speciel New York grand piano lyd. Det giver en fantastisk dynamik, som passer ind i rigtig mange forskellige musikgenrer. Det indeholder 88 anslagsfølsomme elfenbens tangenter i fuld størrelse, det er udstyret med 2 stk. indbygget højtalere som leverer et eksklusivt lyd resultat mens du spiller. Det har derudover den prisbelønnede AiR-lydkilde som har to fantastiske stereo grand piano lyde, det giver dig resultatet af en simuleret klang af hele instrumentet. Det sørger for at du opnår en lyd tæt på et koncertflygel, som giver en fantastisk spiloplevelse. Klaveret har tre indbyggede pedaler, som er fastmonteret på understel.

Udstyret med funktioner til alle niveauer

Dette EL klaver er perfekt til dig som er på udkig efter et klaver med ekstra funktioner, men på et niveau hvor alle kan være med på. Klaveret indeholder 19 forskellige lyde, her er der også mulighed for at putte forskellige funktioner indover. Herudover får man også 192 toners polyfoni, hvilket giver dig muligheden for, at kombinere op til 192 forskellige toner på en gang. Hvis du vil være ekstra kreativ, har du også den mulighed for, at sætte digitale effekter med indover. Dette EL Klaver giver dig altså mulighed for, at leve sig 100% ind i musikkens verden, og lave dine helt egne kombinationer af musikgenrer, polyfonier og andre digitale effekter.

Mulighed for at spille dine yndlingssange

Når du køber et AP-270 EL Klaver er der mulighed for, at installere appen Chordana Play for Piano. Med den er der mulighed for, at ændre i instrument indstillingerne, læse noder via PDF filer og tilkoble dine yndlingssange. Der er mulighed for, at lagre op til 10 koncert spil sange, 10 bruger sange og 60 musikbibliotek sange. Der er adgang til tilslutning til computer, så du kan bruge det som MIDI keyboard. 
 
Ønsker du at spille uden at forstyrre andre, og samtidig leve dig fuldt ind i musikkens verden, så er der mulighed for at tilslutte høretelefoner.

Funktioner

  • 88 Anslagsfølsomme tangente
  • AiR lydkilde med to stereo grand piano lyde
  • 192 toners polyfoni 
  • Kraftigt lydsystem
  • MIDI Tilslutning til PC eller App

 

Størrelse og design

Højde: 82 cm.
Bredde: 141 cm.
Dybde: 43 cm.
Vægt: 36,6 kg. 
Farve: Hvid

Pakken indeholder

1 stk. Casio AP-270 Klaver
1 stk. Strømforsyning
1 stk. Nodeholder
1 stk. Understel med indbyggede pedaler