Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Apple Lightning til USB 3-kameraadapter Billigst på PriceRunner

Apple Lightning til USB 3-kameraadapter

479,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Original Apple Lightning - USB og lightning mellemled Adapter - USB 3.0.

Lagerstatus: På lager: Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Original Apple Lightning til USB Adapter / Kameramellemstik.

Lightning kabel giver dig mulighed for at tilslutte din Apple enhed til USB enheder, dette du fx. være dit kamera eller et midi keyboard. Bemærk det kræver at det tilsluttet udstyr understøtter IOS.

Dette er et original apple produkt, som understøtter Apple enheder med lightning stik.

Oplev problemfri og hurtig dataoverførsel med denne Apple Lightning til USB 3-kameraadapter – den ultimative løsning til tilsutning af fx. digitalkamera eller midi keyboard.

Med denne adapter behøver du ikke længere bekymre dig om besværet med at overføre medier mellem dine enheder. Tilslut blot adapteren til dit Apple produkt via Lightning-connector, og oplev den kraftfulde USB 3.0-port, der giver dig mulighed for at forbinde direkte.

Adapterens alsidighed er enestående. Med den ekstra Lightning-port åbnes døren til endnu flere muligheder. Selv enheder med højt strømforbrug kan bruges uden besvær – alt hvad du skal gøre, er at tilslutte en Lightning-strømadapter, og du er klar til at gå i gang. Dette gør adapteren til den perfekte ledsager for både dine kameraoverførsler og andre opgaver, der kræver ekstra strøm.

Den er også kompatibel med en bred vifte af USB-enheder, såsom eksterne skærme, tastaturer, hubs, Ethernet-adaptere og hukommelseskortlæsere.