Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Udsolgt
Akai Fire Midi controller Billigst på PriceRunner

Akai Fire Midi controller

Produktet er udsolgt.

1.449,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Akai Fire er en lækker og top professionel USB controller, som både virker til PC og Macbook. Kan udvides til 4 stk Akai Fire.

Lagerstatus: Ikke på lager, Ring for leveringstid!

Den nye Akai Professional Fire repræsenterer den første af sin art, en dedikeret hardwarecontroller til FL Studio Digital Audio Workstation (DAW) platform. Fire er udviklet i tæt samarbejde med Image-Line og er et højtydende værktøj designet til at forbedre arbejdsgangen og musikskabende oplevelse for alle FL Studio-produkter.

Du tilslutter blot din Akai Fire til din PC / Macbook via USB kabel, som den også får strøm igennem. Det er muligt at udvide sit setup med op til 4 stk Akai Fire på en gang.

FL Studio Fruity Fire Edition med gratis opdateringer i levetiden inkluderet.

Gå ind i den banebrydende, kraftfulde verden, der høres overalt med FL Studio Fruity Fire Edition-software, inkluderet ved køb af en Akai Fire. FL Studio er et komplet software, med kulminationen på mere end 20 års innovativ udvikling. Softwaren indeholder alt hvad du har brug til at komponere, arrangere, redigere, mikse og mestre musik af professionel kvalitet. Med adgang til FL Studios, trin sequencer, playlist, VST instrument support, fuld automatiseringsfunktionalitet, plus 18+ virtuelle instrumenter og over et dusin indbyggede effekter og processorer, giver FL Studio Fruity Fire Edition den ultimative platform til at færdiggøre dit mesterværk - alt sammen i et ultraintuitivt, inspirerende miljø designet til at holde dig tunet til det, der er vigtigt, din musik.

Komplet liste med Video Toturial:

Video 1: Unboxing

Video 2: Overview

Video 3: Making beats with FPC

Video 4: Slicing loops with Fire

Video 5: Mixing with Fire

Video 6: Automating with Fire

Video 7: Linking FX with Fire

Video 8: Making trap beats

Video 9: Navigating the modes

Video 10: Connecting multiple devices

Kunder der har købt dette produkt har også købt