Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Udsolgt
Alesis Strike Amp 12 - Tromme monitor Billigst på PriceRunner

Alesis Strike Amp 12 - Tromme monitor

Produktet er udsolgt.

3.095,00 DKK

Vi er en 100% Dansk webshop
Fragt priser fra kun 49 kr
30 dages fuld returret

Alesis Strike Amp 12 er den ideelle trommehøjttaler til alle, der spiller et elektronisk sæt.

Lagerstatus: Ikke på lager, Ring for leveringstid!

Lav din lyd til din egen:
Du har arbejdet hårdt for at perfektionere din stil. Det er din og din alene. Du har dine yndlingspinde - lige den rigtige vægt og længde. Ingen vil tage fejl af din spille stil frem for en andens. Stol ikke på din lyd i en almindelig højttaler. Du har brug for Alesis Strike Amp 12" Trommehøjttaler.


Med 2000 watt eksplosiv forstærket effekt og superhøjtydende transducere vil denne højttaler altid spille højt og tydeligt, i ethvert rum, i enhver situation - uanset om du er på job, optager eller øver. Den tunge 12-tommer lavfrekvens driver fører virkelig “kick” til kickdrum. Og højfrekvenskomprimeringsdriveren i sin computeroptimerede bølgeleder formidler al den glans og snap, som din snare tromme og cymbaler har. Brug af Strike Amp 12 er som at køre en racerbil, der er limet til banen og aldrig løber tør for hestekræfter.


Men der er meget mere ved denne højttaler end bare ren power. Strike Amp 12 har al den alsidighed og funktioner, der er nødvendige for at passe ind overalt, og kun et øjeblik at konfigurere og bruge den. Du kan bruge den lodret eller vippe den vandret tilbage som en scenemonitor. Der er en XLR-output til at linke en anden Strike Amp 12 eller sende din ydelse til en anden inputenhed. Brug EQ-kontrol for justeringer. Input 2 stk XLR / Jack combo-indgange med uafhængige lydstyrkekontroller.

 

Med sit smukke, raffinerede udseende, men robuste konstruktion og alsidige brugergrænseflade er Strike Amp 12 den ideelle trommehøjttaler til alle, der spiller et elektronisk sæt.

- Strøm kabel medfølger.