Webshop |Showroom |Værksted


Boss PS-6 Harmonist

Boss PS-6 Harmonist

1.152,00 DKK

Lagerstatus: Lagervarer, Leveringstid 1-3 hverdage
stk.

Mød den nye BOSS Harmonist pedal, med hele fire intelligente pitch-shift effekter, herunder tre-stemmig harmonisering, i en og samme praktiske enhed. Blandt effekttyperne finder du Harmony, Pitch Shifter og Detune, plus en helt ny Super Bend algoritme med pedal-bend effekter og de vildeste tre- og fire-oktavers pitch sweeps. Du kan endda styre tonehøjden med en ekstra expression pedal. Harmoniserings-funktionen er hurtig og enkel at bruge og understøtter en række forskellige typer intervalskift. Det er let at lave fyldige, tre-stemmige harmonier: Vælg toneart i dur eller mol, indstil SHIFT til 3-VOICE, og så er du klar! PS-6 Harmonist pedalen er en uovertruffen kombination af suveræn lydkvalitet, brugervenlighed og stærke pitch-effekter, samlet i en og samme enhed.

  • Fire effekttyper i en enkelt pedal: Harmonisering, Pitch Shifter, Detune og S-BEND (Super Bend)
  • Lav to- eller tre-stemmige harmonier med valgbar toneart og voicing
  • Pitch Shift i høj kvalitet
  • Detune funktion med tre stemmer
  • Super Bend med op til fire oktavers ekstreme pitch bend effekter
  • Kontrollér tonehøjden med en ekstra expressionpedal (BOSS FV-500L/H eller Roland EV-5, købes separat)

 

Fire intelligente pitch effekter i en enkelt pedal


Forbedret lydkvalitet
PS-6 tilhører den nyeste generation af harmonizer pedaler. Lydkvaliteten er radikalt forbedret, takket være den indbyggede nye og lynende hurtige DSP-chip. Med PS-6 kan du generere komplekse harmonistemmer helt enkelt, med en naturlig og smuk klang.

3-stemmige harmonier, detuning og pitch-shift
PS-6 kan generere to eller tre stemmer, som f.eks. grundtone/terts/kvint, i alle disse modes: Pitch Shifter, Detune, og Harmony. Dette vil give din guitarlyd fylde og dybde. Detune gør lyden mere fyldig på en naturlig måde, idet PS-6 med tilføjer 3 stemmer med let hævet eller sænket tonehøjde, som føjes til det rene guitarsignal. Stemmerne kan også pitches en hel oktav opad eller en kvint ned, helt perfekt til eksempelvis arpeggiospil.

Super Bend
Denne imponerende effekt ændrer tonehøjden over hele 7 oktaver, fra 3 oktaver under og op til 4 oktaver over. Du kan selv regulere stige/falde-tiden efter smag og behag. Det er også muligt at styre bend-effekten i realtime med drejeknappen på pedalen, eller ved hjælp af en ekstern pedal som f.eks. Rolands EV-5 expression pedal (sælges separat).

Enkel betjening
Du kan styre en lang række forskellige effekter med helt enkle parametre. I Harmony Mode f.eks., skal du kun vælge toneart, hvorvidt du spiller i dur eller mol, samt vælge den ønskede voicing. Med Shift-knappen skifter du mellem de forskellig pitch-indstillinger, du har til rådighed i hver mode.

Bundsolid BOSS konstruktion
BOSS' pedaler i Compact serien er verdensberømte for deres fantastiske lyd, men også solide konstruktion, ensartethed og pålidelighed. PS-6 har arvet det velafprøvede design, som giver guitarister en solid pedal,  konstrueret til at holde til årtiers krævende brug.

5 Års garanti på dette produkt når det er registreret på www.roland.dk

{C}Launch BOSS PS-6 Product Demo