Trustpilot |Hurtig levering |Fragtpriser fra 49 kr.

Western guitar

preloader-black

Akustisk guitar

Er du på udkig efter en ny og flot western guitar i god kvalitet? Så er Music2you det rigtige sted at kigge. På vores side finder du et stort udvalg af forskellige gode western guitarer, og vi har helt sikkert også den rette til dig.

Western guitaren er en akustisk guitar med en trækrop, hvor alle seks strenge er lavet af stål. Western guitarer giver derfor en mere “klar” lyd end for eksempel en spansk guitar. Hvad man foretrækker, er helt op til en selv, og man kan sagtens have flere forskellige guitarer. Guitarerne har nemlig alle hver deres styrke, og giver forskellige typer af lyd.

Western guitaren høres især ofte i rock, folkemusik og pop, og har været med til at give mange kendte sange en ikonisk lyd og melodi, som man nemt får på hjernen. Også mange kendte musikere benytter flittigt western guitarer i deres musik. Dette kan være med til at etablere en særlig stil eller stemning, som man forbinder med netop denne musiker.

Western guitar til alle uanset niveau

Vi elsker, når folk gerne vil dyrke deres interesse for musik, og vi lægger derfor vægt på at tilbyde guitarer til alle behov. Så lige meget om du er begynder eller har spillet i 10 år, kan du finde den helt rette western guitar hos os. Tag et kig på vores store udvalg og læs mere om hver guitar ved at klikke på dem.

Akustisk guitar til begyndere

Der findes mange typer af guitarer, der er gode til begyndere, og western guitaren falder også ind under denne kategori. Da strengene sidder tæt på guitarhalsen, kan det for nogle føles nemmere at trykke dem ind og spille forskellige akkorder og hurtigt fingerspil. Desuden kan westernguitarer komme i forskellige størrelser. Ofte er en mindre guitar nemmere for begyndere, da den smallere hals gør det lettere at nå rundt om, så man kan få fat i strengene.

Guitar med eller uden pickup

Nogle western guitarer har indbygget pickup, mens andre ikke har. Her er det helt op til dig, hvad du vil gå efter. Det er nemlig slet ikke alle, der har brug for en pickup i deres guitar. Men hvis du gerne vil kunne optræde med guitaren, er det en brugbar detalje at holde øje med. Lad det dog ikke stoppe dig fra at købe en guitar uden, hvis det er den, du har forelsket dig i. Hos Music2you kan du nemlig sagtens købe en pickup ved siden af.

Hav styr på tilbehøret

Alle typer af guitarer har en vis mængde af tilbehør, der kan gøre det sjovere, nemmere og mere spændende at spille. Hos Music2you finder du alt det, du kan have brug for til din western guitar. Dette er for eksempel guitar strenge, nodestativer, tasker, capoer, tuners, metronomer, plektre, slides, stativer og meget mere.

Det er helt op til dig og dine behov, hvor meget tilbehør, du gerne vil have til din guitar. Vi anbefaler at have ekstra guitar strenge, så du undgår pludselig at sidde med en guitar, du ikke kan spille på, fordi en streng er sprunget. Capo, tuner og plektre er også gode at have som en grundlæggende guitarpakke, og en taske er vigtig, hvis du skal transportere din guitar.